2821
2789
  من راه احضارش بهت میگم ولی بقیه اش با خودت

باشه ولی تنهایی باشه من گروهی نمیتونم

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی دوست دارم ببینمشون

فکر می کنم شکلهای مختلفند. مثلا اون اسمیگل ارباب حلقه ها رو یکی توی زندگی پس از زندگی قبل دیدن فیلمش دیده بود. خیلی شخصیتهای انیمیشن ها میگن از روی جن ساخته شدند. سالیوان کارخونه هیولا مثلا . من شنیدم جن آبی وجود داره. 

فکر می کنم شکلهای مختلفند. مثلا اون اسمیگل ارباب حلقه ها رو یکی توی زندگی پس از زندگی قبل دیدن فیلمش ...

ااینو گفتی مشتاق تر شدم

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

من راه احضارش بهت میگم ولی بقیه اش با خودت

میشه بگی لطفا

یه وردی رو تو قبرستون بخون باید سحر باشه تا 40روز بدی قبرستون خودشون میان سراغت البته اگه تا اون موقع روانی نشده باشی 😡توبه توبه نکن اونها هم بنده خدا هستن به عزیزانت اذیت میکنند دختر😕 کی دیده اصلن به سادگی دیده نمی شن که باهات دوست بشن دینهاشون متفاوته پناه ببر به خدا

من فکر می کنم اونی که بتونی احضار کنی جن کافر باشه. نکن به نظرم. 

میشه بگی چرا

یه وردی رو تو قبرستون بخون باید سحر باشه تا 40روز بدی قبرستون خودشون میان سراغت البته اگه تا اون موق ...

نمیشه تا چهل روز سحر 

قبرستان خیلی فاصلش تا اینجا زیلده