2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8792 بازدید | 360 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا توجه نمیکنه همسرم از سرکار میاد میره سراغ بچه جدیدا هم میارتش بین خودمون دوتا میخوابونتش   ...

عزیزم،تو بغل خونت خیلی کمه🫂🫂🫂🫂🫂🫂

بهش مستقیم بگو،مردا تیکه و کنایه نمیفهمن.بگو بغلم کن،کنارم بخاب

مشکلت اینه  خب عزیز دلم باهاش حرف بزن  ولی نه تند مثلا بهش بگو فلانی مرسی که اینقد دوستم ...

دیشب اول رفت پیش بچه هی با اون بود منم تنها نشسته بودم اومد گفت یه چایی میدی بهم منم انقدر فشار عصبیم بالا بود گفتم نخیر به من چه من چی هستم تو زندگیت 😭😭😭

تا یه چیزی میشه اشکم درمیاد اخه حقم دارم از سرکار میاد میره سراغ بچه بعدم رو مبل خوابیده پس من چی

میدونم تو کاملا حق داریا

ولی هورموناتم بهم ریخته زیادی حساس شدی

ب نظرم همه اینا طبیعیه من هنوزم بعد دوسال رابطمو نتونستم درست کنم با شوهرم.

زمان باید بگذره بعد بچه نسبت بهم سرد میشیم

فک کنم اون عشق بچه باعثشه.

ولی تو این حال نمون عزیزم

خودت حال خودتو خوب کن

اون نی نی یه مامان شاد پرانرژی میخواد ن مامان افسرده

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

دوست پسرت نیست ک

همسرته

بهش بگو ناراحتم دلم گرفته ازت

دیشب گریه کردم خواب بودی

گفت چرا بگو بهم بی توجه شدی 

دیگه دوستم نداری شاید

مردا خنگن

تا نگی نمیفهمن

بچتم براش تازگی داره ک سمتشه عزیزم حرفتو بزن این رنجو تموم کن

درد پریود

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

افشردگی پس از زایمان داری،بگو شوهرت ببرت خونه مادری کسی که دوسش داری،و با دوستات اینا یکم وقت بگذرون ...

مادرم که سفره هرچی گفتم من تازه بچه دار شدم بیا یه چندوقت پیشم گفت نه من نه کمر دارم نه حوصله