2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شربت دکسترومتورفان خوبه پسر منم یه ماه سرفه میکرد دادم خوب شد شکر خدا

اینو خیلی شنیدم من که کتوتیفن.  دیفن میدم تاثیر نداره مونته لوکاست و فاموتادین دکتر تجویز کرد گفت ممکنه از برگشت اسید معده باشه ولی حتما اینو امتحان میکنم دیشب انقدر سرفه کرد که دیوونه شدم بلند شدم اسپری زدم براش باز زنجبیل دادم باز بعد نیم ساعت کتوتیفن دارم باز بعد یک ساعت دیدم انقدر سرفه میکنه داره بالا میاره پاشدم دمنوش نعنا دادم بخور آب جوش گذاشتم دوتا یکی رو بخاری یکی رو گاز فوری سرفش بند اومد تا یکی دوساعت خوب شد دوباره تک توک سرفه میکرد 

چی هس شربته

شربت پلارژین کیدز یک شربت سرماخوردگی کودکان گیاهی است که باعث بهبود عفونت‌های دستگاه تنفسی می‌شود. این شربت که بسیاری آن را بهترین شربت سرماخوردگی کودکان می‌دانند، تأثیرگذاری سریع و فوق‌العاده‌ای در بهبود سرفه، آبریزش بینی، احتقان بینی، گلودرد کودکان دارد. شربت پلارژین کیدز برای کودکان یک سال به بالا مناسب است.

پسر منم اینجوری بود تا اینکه فهمیدیم حساسیت داره وقتی که سرما میخوره هر دو با هم اود میکنن بردم دکتر ...

اینم یک باربردم اسپری دادباشربت یادم رفته اسمش چی بودخوب شدمیگین‌حساسیته؟

خانومای عزیز با اجازه ادمین ی سوال دارم پسرم آبریزش سرفه داره بعد الن ازشنبه تا حالا تب خفیف داره که فقط شبا یا ی ساعت در روز گرم میشه تنش دوشنبه بردمش دکتر گفت عفونت نداره ولی چرک خشک کن  سفکسیم داد گفت اگه خوب نشد بش بده آخه این چه نوع ویزیتیه ممکنه عفونت نداشته باشه باز بعد چند روز عفونت کنه😕 بعد اینه دوهفته پیش آزیترو مایسنم خورد ک اصلا تاثیر نداره اصلااااا کاش زیتروماکس  شرکت فایزر دوباره وارد می شد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز