2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 49 پست
نمیدونم والا عذاب وجدان زیادی بخاطر مامانم دارم 

نداشته باش اینقدر راه تو برو کارات درست شد مامانت هم ببر من واقعا اگه خودم پولی داشتم که میتونستم مهاجرت کنم شک نکن یه دقیقه اینجا نبودم منم مهاجرت میکردم درد من نداشتنه وگرنه میومد بی‌خیال همه چی میشدم هرچیزی به تجربه اش می ارزه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهاجرت به چه کشوری ؟  هرجا بری از ایران خیلی بهتره اما تنها چیزی که اذیتت میکنه غربته

خودش آمریکا دوست داره 

ولی دوست صمیمیش انگلیس رفته میگه تو بیا همه کارات و خودم ردیف میکنم 

نداشته باش اینقدر راه تو برو کارات درست شد مامانت هم ببر من واقعا اگه خودم پولی داشتم که میتونستم مه ...

این و قبول دارم 

هرچند هرکی از اینجا بره به نظرم مهاجرت نکرده فرار کرده 

بخاطر وابستگی زیاد به مامانم فقط  بخاطر تنهاییش ناراحتم

اگه وابستگی شدید ب مامانت داری دووم نمیاری. یکی از آشناهای ما رفت بخاطر مامانش ک مریضه خیلی پشیمونه ک رفته اما همچی خوبه براش. همه جوانب رو در نظر بگیر اگه بچه داری برا بچه هات خیلی خوب میشه شرایط اونجا خیلی خوبه در کل

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
این و قبول دارم  هرچند هرکی از اینجا بره به نظرم مهاجرت نکرده فرار کرده

قبول داری پس این عذاب وجدان بریز دور وقتی خودت کارت درست میشد مادرت هم بر میداری می‌بری پیش خودت منم می‌بری 😂😂

نتونستم دوام بیارم من  باید هدف خیلی بزرگی داشته باشی  دوری از خانواده دق داد منو& ...

منم خیلی سخته 100 تا دلیل واسه خودم میارم که بمونم ولی دلیل 101 پیروز میشه که نه باید بریم... 

این و قبول دارم  هرچند هرکی از اینجا بره به نظرم مهاجرت نکرده فرار کرده

اونجا کسی رو‌دارید 

مامانت رو نمیتونید ببرید؟

نه مامانم اصلا نمیاد  نه کسی نیست فقط یکی از دوستای همسرم 🙂

شغلتون چیه  شاید اونجا بهتر باشه براتون

تنهایی سخته اما خوبه

شغلتون چیه  شاید اونجا بهتر باشه براتون تنهایی سخته اما خوبه

همسرم مهندس ناظر عمران 

مدرکشم کارشناسی ارشد و عضو نظام مهندسی هم هست 

من کار ثابت ندارم تو یه آموزشگاه نقاشی یاد میدم 

چجوری ومیخواید اقامت آمریکا بگیرید؟😅

دوستم ۱۵ سال سختی کشیدن خودشونو به آب و آتیش میزدن هردفعه یه مشکلی توی کاراشون پیش میومد و نمیشد یبار رییس جمهور عوض شد یبار توی مصاحبه رد شدن یبار آزمایشاشون به مشکل خورد حالا تازه خانواده ی شوهرش آمریکا بودن 

بعد از ۱۵ سال تازه چند ماهه رفتن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز