2777
2789
نباید چیزی هیچییییی بگی از علائم و هر چی که تجربه کردی  چون ضعیف میشی

واقعا اخه من یه مدت خیلی چیزا میدیم بعدم به دوستام که گفتم تقریبا از دست دادمشون

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز انسان یه هاله محافظ دورش داره که اگه خودت خودکار حس ششمتو باز بکنی هاله کمرنگ میشه تهش جوز ...

اشکال نداره 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

😐😐😐تبریک عرض میکنم واقعا چقدر اسون شمردیش 

خیلی چیزای دیگه راجبش میدونم

راجب خونه بود ،همسر سابقم داشت خونه رو خراب میکرد ،من نمیدونستم،،بعد گفتی یه خونه نصفو نیمه خراب م ...

من اصلا همچین حرفی به کسی نزدم چون جوابی به کسی نمیگم فکر میکتم اشتباهی گرفتی عزیزم❤

اره دقیقا از بین میره به کل

چچجوری میتونم برش گردونم اخه اینده رو حس میکردم و اجنه رو احساس میکردم و بعضی اوقات میدیدمشون

خب همه راجبش میدونه ولی تا وقتی خودشماسی و خدا شناسی رو بلد نشدی به دردت نمیخوره

منظورت چیه؟ اعتقادی منظورتونه؟