2777
2789
نباید چیزی هیچییییی بگی از علائم و هر چی که تجربه کردی  چون ضعیف میشی

واقعا اخه من یه مدت خیلی چیزا میدیم بعدم به دوستام که گفتم تقریبا از دست دادمشون

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست عزیز انسان یه هاله محافظ دورش داره که اگه خودت خودکار حس ششمتو باز بکنی هاله کمرنگ میشه تهش جوز ...

اشکال نداره 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

😐😐😐تبریک عرض میکنم واقعا چقدر اسون شمردیش 

خیلی چیزای دیگه راجبش میدونم

راجب خونه بود ،همسر سابقم داشت خونه رو خراب میکرد ،من نمیدونستم،،بعد گفتی یه خونه نصفو نیمه خراب م ...

من اصلا همچین حرفی به کسی نزدم چون جوابی به کسی نمیگم فکر میکتم اشتباهی گرفتی عزیزم❤

اره دقیقا از بین میره به کل

چچجوری میتونم برش گردونم اخه اینده رو حس میکردم و اجنه رو احساس میکردم و بعضی اوقات میدیدمشون

خب همه راجبش میدونه ولی تا وقتی خودشماسی و خدا شناسی رو بلد نشدی به دردت نمیخوره

منظورت چیه؟ اعتقادی منظورتونه؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز