2777
2789
عنوان

پسرم😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 24 پست
کاش ببریش اورژانس سوانح ی معاینه بکنه .ولی تعادلشو در نظر بگیر بهش مایعات بده ببین تهوع داره یا ن مر ...

عزیزم راهم خیلی دوره ماشینم ندارم 

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم عزیزم نه خدا رو شکر اصلا حالت تهوع نداذه بازی هم میکنه منم برات صلوات فرستادم🌹🌹😘

الهی شکر .ممنون مهربونم .ی ذره اندازه ی نوک سوزن تربت بذار رو زبونش و روی ماهشو ببوس😘🌷

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
اخی عزیزم  من تجربه داشتم سیع کن زنگ بزنی اورژانس اون طبق سن پسرت راهنماییت میکنه فقط یک راهنما ...

حال بچتون الان خوبه دکتر بردینش

عزیزم راهم خیلی دوره ماشینم ندارم 

ببین اگر منظورت از نفسش بند اومدن این باشه ک دلش از حال رفت ک بچه ها اکثرا همینطورن دختر منم ۷ ماهگی نشسته بود یهو ب پشت افتاد نفسش بند امد دلم ترکید  

الهی شکر .ممنون مهربونم .ی ذره اندازه ی نوک سوزن تربت بذار رو زبونش و روی ماهشو ببوس😘🌷

برای امضاتونم صلوات فرستادم خدابیامرزه مادرتون رو🖤🖤

ببین اگر منظورت از نفسش بند اومدن این باشه ک دلش از حال رفت ک بچه ها اکثرا همینطورن دختر منم ۷ ماهگی ...

رنگ بچم کلا کبود شد دختر شماهم رنگش کبود شد؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز