2777
2789
عنوان

خانومایی که نوزاد چند روزه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا یچیز کلا میبندن دور بچه نه‌که خفش کنن و اونقد سفت باشه .. من بچمو دستشو باید میبستیم عین زندان ...

اهاااا انشالله برای نی نی استفاده میکنم دعاتون میکنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اره باید بپیچی که دستاشو نتونه تکون بده

مرسی که تجربتو با مامانا به اشتراک گذاشتی حتما نی نی دنیا اومد ازش استفاده میکنم خدا نی نی گلیتو حفظ کنه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

مرسی که تجربتو با مامانا به اشتراک گذاشتی حتما نی نی دنیا اومد ازش استفاده میکنم خدا نی نی گلیتو حفظ ...

ممنون عزیزدلم.ان شاالله نی نی گلتو سالم بغل بگیری.

البته ناگفته نماند، پسر من تا چله نمیذاشت بپیچمش اما بعدش دیگه درست شد،الانم فقط با قنداق میخوابه

ممنون عزیزدلم.ان شاالله نی نی گلتو سالم بغل بگیری. البته ناگفته نماند، پسر من تا چله نمیذاشت بپیچمش ...

اوخیییی😍😍😍نی نی فسقلییییی ایشالا دومادیشو ببینی عزیزم

میشه لطفا اگر دستت خالیه حوصلشو داشتی یکم از بدی و خوبی و نگهداری و مراقبتای پسر بگی من دور و برم پسر ندیدم و نداشتیم سمت شوهرم هیچکس پسر نداره که اشنا باشم برادرم ندارم 😊

اوخیییی😍😍😍نی نی فسقلییییی ایشالا دومادیشو ببینی عزیزم میشه لطفا اگر دستت خالیه حوصلشو داشتی یکم ...

ای جانم ان شاالله خدا حفظش کنه.

من خودم یه دختر دارم هیچوقتم فکرش نمیکردم یه روزی پسردار بشم.هیچوقتم فکرش نمیکردم بتونم با نی نی پسر ارتباط بگیرم.اما خدا به طور اتفاقی این هدیه رو بهم داد

اوخیییی😍😍😍نی نی فسقلییییی ایشالا دومادیشو ببینی عزیزم میشه لطفا اگر دستت خالیه حوصلشو داشتی یکم ...

من خودم داداشش دارم،خواهرمم دوتا پسر داره اما دقیقا سوالی که شما پرسیدید من از تمام اطرافیانم که پسر بزرگ دارن میپرسم  

من خودم داداشش دارم،خواهرمم دوتا پسر داره اما دقیقا سوالی که شما پرسیدید من از تمام اطرافیانم که پسر ...

😂😂😂😂

تا وقتی ک نوزادن ک اصلا فرقی نمیکنن . بززرگتر ک میشن سه سالگی اینا ب بعد دیگه اقا پسرا اصووولا ی مقدار شیطون ترن . بدوبدو دوس دارن اصولا ماشین بازی. بپربپر. وگرنه فرقی نمیکنن 

parasoo1989@