2777
2789
عنوان

طلاهام

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا تنها سرمایه یه زنه نباید از دست بدی بخواطر چهارتا وسیله که اصلا وظیفه تو نیست تامین کنی چه فایده ...

خیلی فس فس می‌کنه پولاش دست طلبکاراست پول نمیدن ک 

می‌خوام ضربتی عمل کنم یه گوشواره بپروشم حداقل مبل بگیرم یه دست برا هال و یکی دوتیکه از وسایل ضروری ک تو جهیزیه ام نبوده 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
من فقط برای خرید خونه طلا فروختم برای وسایل خونه پس انداز میکنم یا اصلا بیخیال میشم طلاها رو برای آی ...

ب شوهرم میگم طلاهارو بزن برا کار 

قبول نمیکنه عملا هیچ منبع درآمدی نداریم جز همین ۲۰۰_۳۰۰گرم طلاهام

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

اسی نمیدونم شرایتون چجوری هس و کجا زندگی‌میکنی 

ولی اگه شهرستان هستی و میتونی کار کنی 

بیا فقط ۱۰۰ گرم از طلاهات رو بفروش ،حدود ۲۵۰ میلیون میشه باهاش یه مغازه مثل لباس یا روسری فروشی راه بنداز که بشه منبع درآمد 

بعداز درآمد مغازه خرید کن و وسایل و طلا و ....

.
اسی نمیدونم شرایتون چجوری هس و کجا زندگی‌میکنی  ولی اگه شهرستان هستی و میتونی کار کنی  ب ...

چون پوشش مردم محلیه بلیز شلوار و مانتو و روسری تو یه فصلی از سال فقط فروش می‌ره 

البته پیشنهاد خوبیه کلا میشه هر مغازه‌ای باز کرد

چون پوشش مردم محلیه بلیز شلوار و مانتو و روسری تو یه فصلی از سال فقط فروش می‌ره  البته پیشنهاد ...

آها

خب با توجه به سرمایه ات و منطقه تون هرمغازه ای ک میدونی فروش داره ، آرایشی، بهداشتی ، لوازم تحریر. ...‌

.

اگه خونه از خودته اره. بازم میخری. ولی اگه مستاجری نفروش. تازه اگرم فکر میکنی تا چندماه اینده میتونی کم کم بخری بازم نفروش. کم کم هردفه یه چیز برا خونه بخر

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫

نه حقیقت الان مبل و لباس شویی و همه چیو میشه قسطی یا با وام یا هر چیزی خرید کافیه تو بری یکیشو قسطی برداری شوهرت مجبور میشه بلاخره پولشو از بدهکاراش بگیره و قسط پرداخت کنه ولی طلا تنها پشتوانه توسعه از کجا میدونی دو فردا دیگه چه اتفاقی میوفته و چقدر لازمت میشه 

اونوقت ببری مبل بخری که اگر بره خونت و یه روزم استفاده نکرده باشی به مقام ازت یه زور میخرن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵