2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ناراحتم چون نیستش من بی پناهم دلگیرم چون زود ولم کرد و رفت ب من فکر نکرد

نمیدونم موندم تو تقدیرت همش یه دختر مجرد دلگیر میبینم واسه همین میگم تو مجردیت موندم ،نمیدونم چرا تو اتش و دود میبینمت 

نمیدونم موندم تو تقدیرت همش یه دختر مجرد دلگیر میبینم واسه همین میگم تو مجردیت موندم ،نمیدونم چرا تو ...

ح از شرکت اومده بیرون یا هنوز اونجا کار میکنه؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
منو نگفتی  کی ازدواج میکنم  مشخصاتش  غریبه اس یا فامیلی  و کراشم کسیو دوس دار ...

کراشتو بیخیال 

از سن ازدواج نگذشته ولی کل دخترای دورو برت ازدواج کردن برا همین یکم کوچولوو نگرانی ،فامیله دوست خوانوادگی 

حرفام اگه درست بود لایکم کن

نمیدونم موندم تو تقدیرت همش یه دختر مجرد دلگیر میبینم واسه همین میگم تو مجردیت موندم ،نمیدونم چرا تو ...

نمیدونم عزیزم مجردیه خیلی سختی داشتم همه خوش بودن من از همون اول درگیر فکر زندگی درگیر نداشتنا الانم همونه حالم اصلا خوب نیست ی ادم شکسته و افسرد با حال خراب که هیچکی نمیفهمتش

فک کنم اومده پیگیر دختره نباش اون اصن بهت فک نمیکنه هاااا

برام مهم نیس بهم فکر کنه یا ن

جای دیگه مشغول شده؟؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
نمیدونم عزیزم مجردیه خیلی سختی داشتم همه خوش بودن من از همون اول درگیر فکر زندگی درگیر نداشتنا الانم ...

نمیتونم ایندتو ببینم 

ولی اره گذشتت میبینمت با اون موهای خوشگلت قد خوبت تو اتش و دود

نمیتونم ایندتو ببینم  ولی اره گذشتت میبینمت با اون موهای خوشگلت قد خوبت تو اتش و دود

عزیزم یعنی مطمعنی من با سیدعلیرضا ازدواج نمیکنم؟

عزیزم منو رد کردی چند صفحه قبل🥲میشه درخواستمو قبول کنی 

میخواستم بدونم حس امین به ریحانه چیه؟دوسش داره؟پیشنهاد میده؟؟؟؟

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

جواب منو نمیدی ؟

دوسم داره؟

چرا چیزی نمیگه؟

چی راجعم فکر میکنه؟ 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سالن زیبایی

im_mobiina84 | 42 دقیقه پیش

عمل بینی

mrym27 | 42 دقیقه پیش

عمل بینی

man3ur___krj | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792