2777
2789
عنوان

دوست سمی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 26 پست
ب این دلیل ک ارتباط داشتن با آدما ممکنه دردسر داشته باشه ک نمیشه کلا قط ارتباط کرد باهاشون، مثه اینک ...

عزیزم حرفت ربطی نداره

شخصیت ادماس ادما باهم متفاوتن علاقه ندارم با کسی در ارتباط باشم و لذت میبرم فقط با یه سری افراد محدود در ارتباط باشن

16تا تیپ شخصیتی داریم بالاخره یکیشم من یکیشم تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ مثه خودش بی حد و مرز برخورد کنم پررو تر میشه. نمی‌دونم متوجه منظورم میشی یانه. من کمی سر سنگین و ...

چقدرسیرش این

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
عزیزم حرفت ربطی نداره شخصیت ادماس ادما باهم متفاوتن علاقه ندارم با کسی در ارتباط باشم و لذت میبرم ف ...

خب آخه من ازون تیپایی نیستم ک بدون ارتباط برقرار کردن با آدما خوشحال باشم تو تنهایی خودم ... آره بعضیا این شکلین و کاملأ هم قابل احترامه ، و خب محیط دانشگاه با کسی قط ارتباط کنی یه کم رو نِروه دگ..‌. چون ۴ سال چشم تو چشمیم

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️
چقدرسیرش این

آره واللا

نمی‌دونم چیکارش کنم 

کم محلی هم می‌کنما ولی انگار منو با خواهر بزرگش یا چی اشتباه گرفته همش ازم توجه می‌خواد و رو مخمه

خودشم توجه بلاعوض😒

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️
خب آخه من ازون تیپایی نیستم ک بدون ارتباط برقرار کردن با آدما خوشحال باشم تو تنهایی خودم ... آره بعض ...

نه بابا

اینقدر توی دانشگاه پیس و کات میشن

بهتر با این رفتارها دیگران بدشون میاد تو هم دوستش باشی

وقتی تو متوجه رفتارشی دیگرانم متوجه میشن

فردا میگن این دختره رفیق فلانیه که یه جوریه