2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 29 پست

مگه نهایتا بخوای اسهال بگیری جانم 

بیخیال انقدر راه های دیگه هست که بخوای امتحان کنی برای اینکه ازین شرایط سخت در بیای 

خودکشی جز عذاب دنیا و اخرت هیچی نداره تو میتونی یه نسخه ی پیشرفته و موفق تر از الانت باشی در آینده نبینم نا امید باشیااااااااااااآ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن اورژانس چرا با خودت همچین میکنی؟با مردنت دل هیشکی ب درد نمیاد به جز مادرت

از ته دلم میخام فقط و فقط دل خانوادم درد بیاد که انقد دلمو تیکه تیکه کردن

احمقی؟اول برو برنامه زندگی پس از زندگی اون قسمتی ک خانومه خودکشی کرده بود و ببین ببین که چه وضعی داره کسی ک خودشو کشته 

بعدم اومد و نمردی اون قرصا میدونی چه بلایی سر مغز میاره؟هشیاری پایین با وجود زنده بودن جوری ک دوس داری ثانیه ای هزار بار پودر شی

سلام عزیزم ببین نمیدونم مشکلت چیه ولی باور کن همه مشکل دارن اونوخ همه باید قرص بخورن ببین تو دنیا برا هر دردی درمان هست بجز مرگ  ببین مطمعن باش ۴۰ روز برات گریه میکنن حتی عزیزترین کستم همه میرن پی کار خودشون چند سالته؟

از ته دلم میخام فقط و فقط دل خانوادم درد بیاد که انقد دلمو تیکه تیکه کردن

نهایت یروز یادشون بمونه دیوونه نشو

الان بمیری پوچ و بی هدف و با حسرت میمیری

اما شاید ازدواج کردی شاید سرکار رفتی اوصاع تغییر کرد اون موقعم میشه خودکشی کرد پس چرا الان خودتو میخوای نابود کنی؟

زندگی الانم ترسناک تره

بر حسب تجربه می گم همه اینها می گذره. ۵ سال بعد به مشکلات الانت می خندی!  واقعا می گم! 

بعضی وقت زیاد فکر نکن انقدر همه چیز حلاجی و تجریه و تحلیل نکن ، فقط زندگی کن!  خیلی چیزها تو دنیا منطق و حساب و کتاب نداره بعدها دلیلش خواهیم فهمید!،

یا ارحم الراحمین
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز