2777
2789

عکس العمل شما و بقیه؟؟؟ 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

بستگی داره قبلا چه رفتاری باهاش داشتید  و این حرفا خطاب به اونم بوده یا نه مثلا مادرشوهر احمق من فکر میکنه چون دخترهای خودش کتک میخورن و زندگی بدی دارند پس عروس ها هم باید مثل اونا باشند دائم میگه شوهرای شما خیلی خوبن بقیه دست زنشون هم میشکونند هیچی نمیگن یا فکر میکنه همه باید مثل خودش سالی یه بار چیزی بخرن یا جایی برن در کل عقل نداره راحت والا یه همچین مادرشوهری فحش هم نیاز داره‌

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بستگی داره قبلا چه رفتاری باهاش داشتید  و این حرفا خطاب به اونم بوده یا نه مثلا مادرشوهر احمق م ...

ما تا حالا از گل نازک‌تر بهش هیچی نگفتیم نمی‌دونم چرا اینکار کرد

وا  این چه حرفیه . باید میشستی پهنش میکردی

وای من اصلا تصورشم نمتونم بکنم اون لحظه هیچی نگم 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
چون میرفت همه جا می‌گفت فلانی بهم همچین حرفی زده

ولی من به هیچ چیز بعدش فکر نمیکنم...  خیلی برام سخت به پدرو مادرم توهین بشه...  سر همین قضیه با شوهرم دعوا و کتک کاری و قهر داشتم دفعه اخرش شد