2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 26 پست
باید چیکار کنم 😪

ببین عزیزم من مذهبی سفت و سخت نیستم یعنی چادری و اینا نه ولی چیزی که اعتقاد دارم و کمکم کرده رو بهت میگم

نماز اول وقت بخون صدقه زیاد بده حتی شده هزارتومن 

نادعلی بخون خیلی کمکت میکنه 

اره میدونم اینا رو ولی میگم حداقل میگفت آقا به پسر گفتیم اوکی نیس نه اینکه منتظر بذارن 

بیخیال بابا

وقتی جلسه رسمی نیومدن،  نیازی به زنگ زدن و اطلاع دادن نیست. 

اگر میومدن اره حق داشتی منتظر تماس شون باشی. 

الان اصلا عاقلانه نیست انتظار کشیدن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بخاطر اینکه پسرا ازدواجی نیستن منتهی از طرف خونواده توفشارن .اگه میبینی مادره مشتاقه وخبری نمیشه یام ...

جالب اینه میگفتن ما اول به پسرمون گفتیم اوکی ایی الکی زنگ نزنیم بعد میرن ک میرن

میدونی منتظر نیستماااا ولی حس خوبی نمیگیره ادم اینطوری

اصلا به خودت اذیت نده. 

ریلکسه ریلکس باش. 

تو به زندگیت برس و اصلا برات مهم نباشه این قضایا. 

کیس ازدواج بود درموردش فکر کن اما اصلا ذهنت رو الکی مشغول حواشی نکن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

جالب اینه میگفتن ما اول به پسرمون گفتیم اوکی ایی الکی زنگ نزنیم بعد میرن ک میرن

الکی میگن من چندتا این مدلی خواستگارداشتم مامانه میومد چقدر ازپسره تعریف میکرد ومیگفت پسرم گفته زن میخوام حتی شمارمونومیگرفتن دریغ از ی زنگ . نه توایرادی داری نه چیزی پسرا ازدواجی نیستن

الکی میگن من چندتا این مدلی خواستگارداشتم مامانه میومد چقدر ازپسره تعریف میکرد ومیگفت پسرم گفته زن م ...

دقیقااااااا 

واقعا متاسفم برای چنین مادرایی ک با احساس یه دختر بازی میکنن

دقیقااااااا  واقعا متاسفم برای چنین مادرایی ک با احساس یه دختر بازی میکنن

تاوقتی پسره نیومده خونتون اصلا بهش فکرنکن حوصله داریا بیخیال باش قسمتت هرچی باشه همون میشه خودش به موقعش میاد نگران نباش .به تعریفاتم زیاد گوش نده میاد میبینی اون چیزی که میگفتن نیس پس اهمیت نده