2777
2789
عنوان

سوسک ریز

326 بازدید | 19 پست

مامانا خونمون پر از سوسک ریزه قبلا تو اشپزخونه و سرویس بود الان تو حال و پذیرایی هم میبینم یبار خودمون سم قهرمان همه جا زدیم دوبارم دو مدل خمیر گرفتم گذاشتم اصلا انگار نه انگار وقتی خمیر واریور رو گذاشتم ی مدت نبودن ی مدت بودن ولی الان چن وقته زیاد شدن 

خسته شدم متنفرم از خونم همش در حال شستنم ک فایده هم نداره نمیدونمم کجا تخم ریزی کردن ک جاهای غیر قابل دسترس بعد یجا هم ک پیدا میکنی تمیز میکنی چن وقت بعد دوباره شروع میشه 

کسی تجربه ای داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره اینا سوسک کابینتن سمشون خیلی متفاوته برو سم فروشی بگو سم سوسک کابینت میخوام چون حتی حشره کش هم نابودشون نمیکنه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
فقط.  گرین ریور. سم سوسک آلمانی هرجا ی نخودبزار سمی هم نیست اگرنرفتن هرچی خواستی بگو

گرفتم ازش تاثیر نداشت اینترنتی گزفتم فروشندش هم گفت صد درد صد از بین میره ولی تاثیر نداشت برای من

گرفتم ازش تاثیر نداشت اینترنتی گزفتم فروشندش هم گفت صد درد صد از بین میره ولی تاثیر نداشت برای من

امکان نداره شاید تاریخش گذشته 

من هرگوشه ی ذره میزارم فردا میبینم چقدجنازه ریخته حتی اونا که تازع تخم بازکردن هرجام بزاری تا 3ماه میمونه

منم مشکل شما رو دارم دوساله اومدم قم از وقتی اومدم دیونه شدم هر کاری می کنم از بین نمیرن سوسک فاضلاب نیستن سوسک ریز المانی هستند کل مجتمع دارن 

منم مشکل شما رو دارم دوساله اومدم قم از وقتی اومدم دیونه شدم هر کاری می کنم از بین نمیرن سوسک فاضلاب ...

اره کل واحدها دارن چون همسایه کابینتشو عوض کرده بود دیدم تو کابینش بوده جنازه‌شون