2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 21 پست
اگه ناخواسته مریض بشه تمام کاراشو رو جفت چشمام انجام میدم اما چرا وقتی دکتر بهش تاکید کرده اینکارو ن ...

ببین مادر منم همینطوره با اینکه میدونه غذا زیاد بخوره برنج یا چیزایی ک ضرر داره شب اصلا نمیتونه بخوابه  و نفس تنگی و کارش میکشه دکتر ولی باز میخوره و حتی دور از چشم من قایمکی بعصی وقتا. من پیشش نباشم غذاشو کم کنم اصلا فکر خودش نیست میگه هیچیم نمیشه درحالی ک همیشه تکرار میشه. به نظرم سن ک میره بالا نیاز ب توجه و نگهداری دارن مثل بچه ها. 

منم به احترام همسرم میکردم ، دیدم شوهرم شبش زنگ زد داد و بیداد احترام مادرمو نگهدار گفتم چی گفتم؟چیک ...

وا جای تشکرشونه... من چون همین یع پسر رو داره هم به احترام همسرم هم رضای خدا انجام میدم وگرنه میگفتم به من چه بچه هاش برن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا جای تشکرشونه... من چون همین یع پسر رو داره هم به احترام همسرم هم رضای خدا انجام میدم وگرنه میگفتم ...

مادرشوهر منم همین یه پسره ، جای اینکه تشکر کنه ۲۴ساعت درحال نقشه کشیدن با دختراشه چجوری هوارشه سر زندگی من، خونه خودشو ول کنه، بخدا بعد از ۳_۴ماه دیشب رفتم خونش ده دقیقه نذاشت بشینیم کاری کرد شوهرم فقط گفت پاشو بریم 

ببین مادر منم همینطوره با اینکه میدونه غذا زیاد بخوره برنج یا چیزایی ک ضرر داره شب اصلا نمیتونه بخوا ...

آخه مادربزرگای من سنشون خیلی بالاتر هس اما هیچوقت چنین کارایی نمیکنن وقتی میدونن واسشون بد میشه

مادرشوهر منم همین یه پسره ، جای اینکه تشکر کنه ۲۴ساعت درحال نقشه کشیدن با دختراشه چجوری هوارشه سر زن ...

اوووف چه خانواده شوهر مزخرفی....

شما فک کنم توی تاپیک قبلمم بودید اگه اشتباه نکنم

آخه مادربزرگای من سنشون خیلی بالاتر هس اما هیچوقت چنین کارایی نمیکنن وقتی میدونن واسشون بد میشه

نمیدونم ولی احتمالشم هست چون فکر میکنن یکی هست پیششون باشه اینجور کنن. 😂 ایشالله ک خیر ببینی عروس خوبه