2777
2789
عنوان

بیاین عکس بزاریم حدس بزنین اهل کجایییم👁️🌱👩‍❤️‍👩🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 112 پست

@maede860‍  ساناز میشناسی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه چشمای قشنگیییی🥲🤍 کُرد یا تُرک؟

با منی؟ با کدوم کاربری؟

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
هیچکدام چرا شیرازی؟

حدس زدم دیگه😆ب همه جا میخوری بجز لرستان

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اردبیل

نه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

شمال یا تهران

ی‍‌ه #وق‍ت‍‌ای‍‌ی ای‍‌ن‍‌ق‍‌در #خ‍‌واب‍‌م م‍‌ی‍‌اد #ک‍‌ه از ل‍‌ح‍‌اظ‍‌ #روح‍‌ی‍‌ اح‍‌ت‍‌ی‍‌اج #پ‍‌ی‍‌دا م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ، #ع‍‌زرائی‍‌ل ب‍‌رام #ل‍‌ال‍‌ای‍‌ی ب‍‌خ‍‌ون‍‌ه:)

پوکرفیس تووو کورد هستی