2777
2789
عنوان

بدبخت شدم🤕

196 بازدید | 21 پست

ما با همه همکلاسیام تو آنتراک ها تو آلاچیق دانشگاه میشینیم صحبت میکنیم... یکیشون پسر هست که من سعی میکنم زیاد باهاش حرف نزنم.. 

اما چند باری من و دوستم زمانی که کنارش بودیم به حرف دوست خودم پیشش خندیدم

الان مامانم میگه تو دانشگاه کلی فامیل داریما... مواظب رفتارت باش دیوونه بازی در نیاری!

الان دارم میمیرم از استرس... نکنه منو دیده باشن؟؟ سو تفاهم نشه براشون😔

اگه بین فک و فامیل پخش کنن چی؟😭

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه با همکلاسی های دخترمم حرف نمیزنم😭 

ن بابا انقدر سخت نگیر با همکلاسیای دخترت خوش بگذرون ولی جایی ک پسرا هستن حریمارو رعایت کن و سر سنگین باش

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

ن بابا انقدر سخت نگیر با همکلاسیای دخترت خوش بگذرون ولی جایی ک پسرا هستن حریمارو رعایت کن و سر سنگین ...

چند باری جلوشون سوتی دادم🙁 

هنوز بعد ۲ ماه تو حال و هوای مدرسه ام ...💔💔

همیشه سعی کن حریمی داشته باشی برای خودت وخط ومرزی نه زیادپرچانگی خوبه نه زیادخندیدن نه زیادادا درآوردن واخ وپیف کردن نه زیادفاز من جدیم 

عادی رفتارکن صحبت عادی رفتارعادی هیچکس نمیتونه بهت بگه توبدی اینطوری   

زیادهم بخوای مثلا فازبگیری واخم وتخم الکی کنی یاپسری سوالی داشت فازبرداری جوابش ندی نمیگن این خیلی خوبه میگن فرهنگش هنوزتوعهدقاجاریه مانده آدم هم بایداجتماعی باشه هم اینکه احدی نتونه بیش ازحدش پاشودرازکنه خودشوسوق بده سمتش  

همیشه سعی کن حریمی داشته باشی برای خودت وخط ومرزی نه زیادپرچانگی خوبه نه زیادخندیدن نه زیادادا درآور ...

من چادریم و همیشه سعیم بر همین بوده که گفتی

اما من هنوز تو حال و هوای مدرسه ام💔

بخاطر همین چند باری بگو بخند کردم باهاشون... 

درضمن چند باری ناخواسته سوتی دادم 

بخاطر اینکه فهمیدن به حیوون ها فوبیا دارم مسخرم میکنن🙁

مگه دست خودمه فوبیا؟😔

من چادریم و همیشه سعیم بر همین بوده که گفتی اما من هنوز تو حال و هوای مدرسه ام💔 بخاطر همین چند با ...

نه ولی زیادی نازوادا دربیاری فکرمیکنن داری عشوه میای والامنم فوبیاشدیددرحدمرگ وسکته دارم به مارمولک هرجاهم برم ازاول میگم فوبیادارم کناردیوارنمیشینم من اوایل فکرمیکردن عشوه میام بعدیه دفعه مارمولک پریدروگردنم درجابیهوش شدم ازدانشگاه باآمبولانس بردنم بیمارستان دیگه همه متوجه شدن واقعیت میگم

نه ولی زیادی نازوادا دربیاری فکرمیکنن داری عشوه میای والامنم فوبیاشدیددرحدمرگ وسکته دارم به مارمولک ...

من حتی به کرم هم فوبیا دارم.... وحشتناک 

همیشه سعی کردم حرف نزنم...

همه همکلاسیام باهم جمع میشن باهم 

به نظرت تنهایی کجا بگردم که ضایع نباشه؟؟

من حتی به کرم هم فوبیا دارم.... وحشتناک  همیشه سعی کردم حرف نزنم... همه همکلاسیام باهم جمع می ...

نظری ندارم چون توحیاط دانشگاه هرجک وجونوری پیدامیشه منکه نصف عمرمیشدم تاکلاس تمام بشه برم خونه خونه مونم بابام توری زده بالاي حیاط که مارمولک نتونه بیادچندباربخاطراین جانورحضرت نوح بازخواست کردم آخه پسرتومیزاری غرق بشه بعدباریش،سفیدت بدوبدو دنبال مارمولکی بیاریش،توکشتی نسلش منقرض نشه؟