2777
2789
عنوان

دل درد و پریودی☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 39 پست

نوافن 🗿🤲🏿

یا شیاف دیکلوفناک ۱۰۰🚶🏾‍♀

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه باور میکنی میگفت من و خواهرام تا الان درد پریودی نداشتیم خیلی برام عجیب بود، میگفت زایمانم راحته. ...

والا خدا ب بعضیا شانس داده دیگ ب مام شانس داده همانند یک تپه💩

اگ وسط بیابون داروخونه پیدا کنم چشم🥲🥲🥲🥲🥲

ی مغازه ای چیزی نی ک مثلا از زن صاحب مغازه بگیری ؟🚶🏾‍♀🗿  

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界
ب خدا ک حس میکنم خدا میگ عه شرایطش رو نداره پریودش کنم دور هم بخندیم

🥲🥲🥺 ن گل این چه حرفیه 🥲❤️ حتما صلاحی توش بوده هیچ کار خدا بی حکمت نیست شاید باید پریود می‌شده چمیدونم الله اعلم ...

منم پریودم،بیشتر بعضیها رو میخوام‌خفه کنم😤

چرا انقدر مردا هول وعوضی و زن باز سدن،خدا به

حق این ساعتاین مردایی که اینجورین جلوی خانوادشون

فیلم بازی میکنن ،خواهراشون هی داداششونو رو سر اینو

اون میزنن انشتلله یکی مثل داداششون همین قدر هول گیر دخترشون بیاد🤲دختر ندارن سر عزیززشون بیاد،،زنا بعضیها

چقدر عوضین ،راحت با هر مردی هستن،بابا یه زمانی

دونفر همو میخوان دارن اشنا میسن،،طرف یه جای دیگست

پامیشه میاد یه شهر دیگه با مرده خوشگذرونی ،بعد پیجشم

کلی فالور داره مردن نمیدونن بعد میرن همچین هرزههایی

رو لایک میکنن،خیلب اعصابم خورده🥴

منم پریودم،بیشتر بعضیها رو میخوام‌خفه کنم😤 چرا انقدر مردا هول وعوضی و زن باز سدن،خدا به حق این سا ...

اوه اوه منم تا نیم ساعت پیش اینطور خط خطی بودم با مامانم سر لباس پوشیدنش دعوا کردم😕الانم رفتم تو لاک خودم درد میکشم

عزیزم تو جادم بعد ماشینم مال خودمون نیس نگه زوم نمیشه بگم نگه دار☹️

من اگ بودم اگ مغازه پیدا میشد میگفتم چون هیچی مهم تر از سلامتیمون نیس🙂🚶🏾‍♀