2777
2789
دوستتون همه حقیقت رو بهتون نمیگه یا حداقل بدون فکر مهاجرت کرده

دوستم همه ی حقیقت رو به خانواده اش نمیگه که ناراحتش نباشن . 

بمن هم از سر درد دل میگه . 

فقط هم اون نیست ، 

اقوام داریم . و خودم هم تجربه ی زندگی کوتاه مدت در دو کشور رو دارم . البته مهاجرت اصلا نبوده 

ببین همش باید کار کنی  اینجوری نیست مثل ایران هر وقت اراده کردی  آخر هفته ها بری جوجه بز ...

خب بله درسته من انتظار ندارم که رفتم همون لحظه وضعیتم عالی بشه همه چی سخته اولش  ولی از نظر  ارزشه پولشون و آزادی خیلی بهتر از ایرانه 

شاهنشاه آریامهر 💚🦁❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی از اول میدونستم برام فرش قرمز پهن نکردن و باید خیلی زیاد تلاش کنم  این لحظه هم که دارم ...

یک سال اول سخته بله درسته شما کجا مهاجرت کردید؟ 

شاهنشاه آریامهر 💚🦁❤
دوستم همه ی حقیقت رو به خانواده اش نمیگه که ناراحتش نباشن .  بمن هم از سر درد دل میگه .  ...

چیزایی که شما بالا نوشتی چیزاییه که اگه قبل از مهاجرت هرکسی کوچکترین تحقیقی کنه، اینارو میدونه در نتیجه دوستتون مهاجرت هوشمندانه نداشته 

متاسفانه بعضی ها فقط گرفتار موج مهاجرتی میشن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
خب بله درسته من انتظار ندارم که رفتم همون لحظه وضعیتم عالی بشه همه چی سخته اولش  ولی از نظر&nbs ...

شاید دو نسل بعد شما براشون خوب بشه 

ولی نسل اول عملا پاسوزه . 

چون تجربه خواستین 

شرح دادم و گرنه که من شما رو نمی‌شناسم 

و تصمیم آخر هم با خودتونه 

وای دقیقن منم میخوام کانادا بیام کار پیدا کردن و اقامت چطوریه من آرایشگری و گیتارم عالیه اونجا کاری ...

ببین شما تحصیلی نمیخوای اقدام کنی کاریم بلدنیستی یعنی باید خیلی هزینه کنی اینجا درنظرشون بیشترم کارای صنعتی مهندسی و این چیزا هست کار ارایشگری و گستارم پیدامیشه اما سخته ک از طریقش بتونی مهاجرت کنی

کارمیداکردن خوبه اگر کارت درست باشه واقعا و حرفه ای باشی

د بازهم بستگی به روشی ک بین اینا اقدام میکنی داره ک استارت اپ خیلی خوبه خریدملک خوبه ک ما اونجوری اقدام کردیم و خداروشکر الان ازشرایط راضی ایم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
بله ولی از اول میدونستم برام فرش قرمز پهن نکردن و باید خیلی زیاد تلاش کنم  این لحظه هم که دارم ...

من ۱۹ سالمه و واقعن دارم خیلی تلاش می‌کنم واقعن دارم کار میکنم کلاس زبان میرم و پول جمع میکنم تا بتونم برم کانادا میدونم خیلی سخته خیلیی 

شاهنشاه آریامهر 💚🦁❤
چیزایی که شما بالا نوشتی چیزاییه که اگه قبل از مهاجرت هرکسی کوچکترین تحقیقی کنه، اینارو میدونه در نت ...

بله شما درست می فرمایید 

تحقیق قبل مهاجرت عالیه 

اتفاقا اون هم همه ی اینا رو میدونست 

اما بعضیا آنقدر این موضوع براشون تارگت شرینیه که 

میگن ما با آغوش باز می‌پذیریم سختیاش رو . 

ولی وقتی میرن توی دل کار ...... 

بعضیاشون از پسش بر نمیان 

همه مثل شما قوی نیستن 

آستانه ی تحمل آدمها فرق می‌کنه خانمی 

ببین شما تحصیلی نمیخوای اقدام کنی کاریم بلدنیستی یعنی باید خیلی هزینه کنی اینجا درنظرشون بیشترم کارا ...

یعنی به نظر شما نمیتونم مهاجرت کنم با این وضعیتم

شاهنشاه آریامهر 💚🦁❤
بله شما درست می فرمایید  تحقیق قبل مهاجرت عالیه  اتفاقا اون هم همه ی اینا رو میدونست&nbs ...

من دقیقا همینو میگم که یه موج مهاجرتی راه افتاده 

همه فکر میکنن اگه نرن، باختن 

بعد میان میبینن اون زندگیشون هرچی بوده راحت تر بوده نه که کشور مقصد بد باشه 

من اینجا کسایی رو میبینم که مدامممم دارن غر میزنن 

ولی حاضر نیستن برگردن

من ۱۹ سالمه و واقعن دارم خیلی تلاش می‌کنم واقعن دارم کار میکنم کلاس زبان میرم و پول جمع میکنم تا بتو ...

عزیزم کانادا خیلی پول میخواد 

بلیط پروازش خودش یه دنیاست

یعنی به نظر شما نمیتونم مهاجرت کنم با این وضعیتم

چرا میتونی همه میتونن ولی سخت تره و هزینه بیشتری باید بکنید

مثلا مهاجرت تحصیلی هزینش از بقیه روشا کمتره واقعا یا جاب افر هزینش نسبت به استارت اپ کمتره شما باید مثلا از خرید ملک اقدام کنی ک خب باید پول همه کارایه قانونی و کناربزاری بعد بیای اینجاعم ی ملک بخری و دنبال کاراش باشی منظورمن این بود ک شما هزینتون بالاتر از روشایه دیگست

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت