2777
2789
عنوان

رژیم پسر زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من افرادی که فاز نصیحت برمیدارن رو درک نمیکنم ‌‌ خدا هم به انسان اختیار دعا کردن داده  هم اخت ...

درست عزیزم من واقعا عاشق اینم دوتا دخترم داشته باشم اما گفتم بعدی پسر بشه چون پسرمم ازدست دادم 

بله . البته قطعا در درجه ی اول خواست خدا بوده  من فقط از علم استفاده کردم اما گفتم خدایا نهایت ...

شما پیش دکتر رفتی واس رزیم؟من امروز دکتر بودم یه رزیمم داده زده پسته وبادوم نخورم شنیدم باید معزیجات خورد

خیلی کم خیلی ناچیز.  اون قضیه ارگ اسم هم مهم نیست

من رو دخترم یروز درمیان رابطه داشتم این قصیه ارگ اسم رو هم اولی پ پسر بوو ودومی ک دختر داشتم 

اما خب همش ته دلم میگم ناشکری نباشه رژیم بگیرم ته دلم بازم دختر دوست دارم اما دلم میخواد بعدی پسر باشه شاید دیگ نخوام بچه بیارم

شما پیش دکتر رفتی واس رزیم؟من امروز دکتر بودم یه رزیمم داده زده پسته وبادوم نخورم شنیدم باید معزیجات ...

نه دیگه با این همه مقاله 

دکتر رفتن نمی‌خواد . 

همینا رو رعایت کن 

ماست و دوغ هم نخورید . 

سیاهدونه یادتون نره 

تخم هویج عطاری هم شنیدم خیلی خوبه 

ممنون عزیزم روز چندم باید برم سنو ک روز تخمک رو بفهمم

دوره هات چند روزه ست؟ ۱۴ روز قبلترش معمولا تخمک گذاریه 

مثلا کسی که ۲۸ روز بعد پریود میشه تخمک گذاریش میشه ۱۴مین روز از دوره ش، ۱۴ روز از اولین روز خونریزی باید بگذره

دوره های من ۲۴ روزه س روز تخمک گذاریم میشه روز دهم دوره م

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
فقط به شوهرت گرمی جات بده لبنیات اصلأ نده خودمم اقدامم 🥰

براپسر؟انشالا ک زود نتیجه بگیری

من میخواموبندازم برا بعد تابستون ب بعد از الان دکتر میرم چون تنبلی تخمدانم دارم اما بدون دارو دوبار باروارشدم راحت

حالا امروز دکترواس شوهرم ازمایش نوشته

من رو دخترم یروز درمیان رابطه داشتم این قصیه ارگ اسم رو هم اولی پ پسر بوو ودومی ک دختر داشتم  ...

آره عزیزم ما حتی روایت دعا برای پسر داشتن هم داریم 

اینکه آدم از خدا ، حاجتی طلب کنه اصلا بد نیست 

و عذاب وجدان نداره . 

در نهایت این خداست که مصلحت ما رو در نظر میگیره

دوره هات چند روزه ست؟ ۱۴ روز قبلترش معمولا تخمک گذاریه  مثلا کسی که ۲۸ روز بعد پریود میشه تخجک ...

والا دوره هام معمولا ابنجوریه ک مثلا ابن ماه سوم بشم ماه بعد پنج ششم 

والا دوره هام معمولا ابنجوریه ک مثلا ابن ماه سوم بشم ماه بعد پنج ششم 

پس تو هم ۲۸ روزه ست یه بار روز ۱۴ دوره ت برو سونو بهت میگه تخمک گذاریت همون روز هست یا نه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه