2777
2789
عنوان

کیسه آب .... لطفا چیزی میدونید بهم بگید🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 23 پست
اینا که گفتی طبیعیه  منم همینطور تجربه نشتی کیسه اب داشتم صبح پاشدم زیرم ی کف دست خیس بود صبح ...

یعنی بدون حرکتم خیس میشد؟

من اگ حرکتی داشته باشم فقط وقتی دست میزنم دهانه واژنم خیسه

به دکترت بگو باید بررسی بشی. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بدون حرکتم خیس میشد؟ من اگ حرکتی داشته باشم فقط وقتی دست میزنم دهانه واژنم خیسه

والا ادامه دار نبود که من لباس زیر تنم نبود 

همینکه پاشدم از صندلی ریخت قشنگ مثل اب چند قطره تا مچ پام اومد

قبلشم که خواب بودم زیرم یکم خیس شده بود 

دیگه ی دوش گرفتم و رفتم بیمارستان

یعنی چندین روز ادامه نداشت با اینکه تجربه نداشتم ولی ضایع بود ترشح عادی نیست متوجه شدم خودم

کاملا روون مثل اب ولی رنگ شیری رنگ بود 

ترشح غلظت داره تا حدودی هر چقدر رقیق باشه مثل اب نیست 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

تو حالت ایستاده ،قشنگ چند تا محکم سرفه کن چند دقیقه صبر کن بعد رو پد رو نگاه کن اگر خیس شده بود احتم ...

من اینکارا کردم بعد نوار خیس نشد ولی دهانه واژنم خیس شد دست زدم دیدم ترشح سفیده ولی بعدش یکم خیس بود ک رنگ نداشت مثه آب 

من اینکارا کردم بعد نوار خیس نشد ولی دهانه واژنم خیس شد دست زدم دیدم ترشح سفیده ولی بعدش یکم خیس بود ...

پس کیسه آبت نیست ،همون ترشح واژنه ،میگم که ماه آخر خیلی زیاد میشه من تند تند لباس زیرم رو عوض میکردم چون خیس میشد ،کیسه آب به این راحتی پاره نمیشه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑