2777
2789
عنوان

زلیخا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 8274 بازدید | 396 پست

عه زلیخاااااا

یوزارسیف چطوره؟🤣🤣🤣🤣

انداختیش زندان هنوز یا نه؟

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
ان را با جاهلی به زندان انداختم اخر من چه با خود کردم 

توام نگاه میکنی؟ 😂

مانعی نیست

بنده نیز نهم هستم

و میخواهم به رشته ی ریاضی فیزیک بروم

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اه یوزی من بیا برویم با پوتیفار عشق و حال

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

😂😂 موندم اخه کی ب این درخواست دوستی میده ک قید کرده تو امضاش😐🤣

خواهر انقدرا اسکل هستن که... 😂

@گل__یاستون ریپلای این پیامو هم بخون

@هییی_زندگی  

فهمیدید کیو میگم بچه ها؟ 🤣

خواهر انقدرا اسکل هستن که... 😂 @گل__یاستون   ریپلای این پیامو هم بخون @هییی_زندگی   ...

در این حد اسکل ک تگش کنن با درخواست دوستی بدن؟🥴😂

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 

توام نگاه میکنی؟ 😂 مانعی نیست بنده نیز نهم هستم و میخواهم به رشته ی ریاضی فیزیک بروم

احسنت بر تو خانم مهندس حتما در ساختن اهرم مصر از تو کمک میگیریم

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
یوزارسیف های اینجا، در واقعیت مینیسابو هستن 

مینیسابو کدام بود؟

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
در این حد اسکل ک تگش کنن با درخواست دوستی بدن؟🥴😂

وای وای دختره بهش میگفت تنها عشق من تویی عاشقتم بخدا خیلی دوستت دارم عکسم براش فرستاده حالا فکرکن طرفو ندیده🥴 وای وای نگم برات نگم ک ب شرفم قسم پشمات میریزه

@گل__یاستون   شاهد1

@هییی_زندگی   شاهد2

چ گونه

با اخن ماهو کاهن معبد امون

احسنت بر تو خانم مهندس حتما در ساختن اهرم مصر از تو کمک میگیریم

من میتوانم هک کنم در آینده انشاالله😵‍💫

میخوام مهندسی کامپیوتر برم

وای وای دختره بهش میگفت تنها عشق من تویی عاشقتم بخدا خیلی دوستت دارم عکسم براش فرستاده حالا فکرکن طر ...

ارهههههه اونو میگی یادمه منم بودم تو اون تاپیک

جر خوردم ینی😂😂

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍