2777
2789
عنوان

زلیخا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 8274 بازدید | 396 پست
زلیخا تو چرا اینقدر بی‌خیال اینجای  یوزارسیفت داخل تاپیک عکس دخترا منتظر بود عکس دخترا رو ببین ...

چه میگویی😈😈

او اکنون در حال شلاق خوردن است

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو با من چه کردی یا نبی؟ حالا هی برو بیا ببین جواب مثبت بهت میدم یا نه تا ندم😏😏😏

من زلیخاهستم نه تو🤣🤣🤣

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
ان هم مانند من گرفتار یوزارسی شده!! بیا باهم به زندان برویم و او را مجازات کنیم شاید تن به تمکین دا ...

خیر بانو من نمی ایم یوزارسیف به بچه من تخم کفتر میدهد تا حرف بزند من میترسم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یوسف را در دام خود بینداز ک جوانیست بس زیبا و با کیاثت 

میندازم هیچ مدری تا به حال از دست من فرار نکرده او را هم به چنگ میاورم به کمک کاری ماما

خیر بانو من نمی ایم یوزارسیف به بچه من تخم کفتر میدهد تا حرف بزند من میترسم

ما هم به او تخم امون میدهیم زبانش بسته شود

چرا هیچکس از پوتیفار نمیگه اون دل نداشت؟ چطور دلت اومد خون به جیگر پوتیفار کنی؟ جلو کاهنان سنگ رو ی ...

تازه توی تاریخ هست که زلیخا به زور پوتیفار رو بدست اورده لعنتیه خائن

زنهای مصری عاشق پوتی بودن

آخر همان شد که نباید میشد...
چرا هیچکس از پوتیفار نمیگه اون دل نداشت؟ چطور دلت اومد خون به جیگر پوتیفار کنی؟ جلو کاهنان سنگ رو ی ...

من گفتم او مردیست بسیار والا مقام و پولدار 

زلیخا قدر همیچین مردی را ندانست