2777
2789
عنوان

زلیخا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 8295 بازدید | 396 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

زلیخا الهه معبد بود وبرااینکه بین کاهنان دست به دست نشه با پوتیفار که مردی عقیم بود ازدواج کرده  ...

اگ زنش نمیشد دست به دست میشد و اینکه چرا؟ 

فقط زلیخا یا همه زنان اشراف

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

یوزار😂😂😂😂

یوسف بیچاره تو این تاپیک هم یوزار شد هم یوزی

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

این همه مرد تو تاریخ عاشق شدن و کارا کردن! حالا ی بار ی زن عاشق شد اونم چون شوهرش بدرد نمیخورد، ببینید چطور رسوای عالمش کردن!!!!!!!

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نه توروخدا😑 ینی عواملِ پشتِ صحنه ی معبد زلیخارو آره؟؟؟؟؟

😩😂دیگه انقد دقیق نشو... فیلمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خوندی دیگ پشت سرت نمیشه 

ای کاش اون روزی که گفتین روتون ریپ نزنم گوش میکردم و فراموش میکردین منو  تا به این روز نرسع تازه فهمیدم چه غلطی کردم 

لطفا بنده رو جایی تگ نکنید و درخواست دوستی ندید
زلیخا الهه معبد بود وبرااینکه بین کاهنان دست به دست نشه با پوتیفار که مردی عقیم بود ازدواج کرده  ...

اوف با این شانسش!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این همه مرد تو تاریخ عاشق شدن و کارا کردن! حالا ی بار ی زن عاشق شد اونم چون شوهرش بدرد نمیخورد، ببین ...

شوهرش که مقام خوبی داشت و ثروتمند بود

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
ای کاش اون روزی که گفتین روتون ریپ نزنم گوش میکردم و فراموش میکردین منو  تا به این روز نرسع تاز ...

هنوزم دیرنشده دیگ ریپ نزن  

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️