2777
2789
عنوان

زلیخا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 8295 بازدید | 396 پست
زلیخا یک سوال دارم؟  حال که تو الهه معبدی، آیا کائنان و مخصوصاً کائن اعظم تو را....  چگو ...

بگو خجل باشد برای مراسم خاستگاری ات

راحت باش در اینجا همه خودمانی هستند 

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
تو را چه میشود، زلیخا خودش از بالکن نظاره گر همه چیز بود

بله انگار نه انگار من نظاره گر بودم باید این دفعه بر روی شیروانی بروم و خودم را بر سر انها بیاندازم

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اووو....معشوق اگر ارزش تصاحب دارد/اشک که هیچ جان نیز فدا دارم

چه زیبا فیض بردیم

😅 😅  معبد که فقط قدای وز وززززز میدهد بانوی پاک دامن

دیگر نمیدانم

جدید است

سیستم به روز شده

بگو خجل باشد برای مراسم خاستگاری ات راحت باش در اینجا همه خودمانی هستند  

باشد حال که اجازه میدهی میگویم 

سؤالم این است که حال که شما الهه معبد بزرگ هستین آیا کائن اعظم با شما مراوده میداشته؟ 

میدانید که منظورم از مراوده چیست؟ 

یعنی پوتیفار خاک برسر شما را با کائنان شریک بوده بانوی پاکدامن؟ 

پس چرا فرزندی ندارید؟ 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

خوبه گفتم منو جایی تگ نکنید

الحق ک یوزارسیفی

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️