2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 25 پست
این مریضی که الان گرفتی فقط استرس و اعصابه  تو شاد باش هرجور شده شدت بیماریت می‌خوابه  ت ...

پیشگیری تا زمانی ک مبتلا نشی مبتلا بشی مزمنه درمان نداره همش داروهای شیمیایی و عوارض شدیدو امپولا گرونو ک من همرو امتحان کردم بدنم مقاومه کلا از پا دارم میفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از درد جسمی و روحی متنفر هستم 

به شددت شما درد نکشیدم ولی به اندازه خودم داشتم 

از کودکی از ۳ ماهگی بخاطر بی مسئولیتی والدین فقط بیمارستان عمل میشدم از عمل لگن بگیر تا جراحی عمل قلب باز 

که بخاطر خودکشی هایی که داشتم بعد عمل مجدد مشکل قلبی پیدا کردم والدینی که هیچی فقط داغونم کردن 

تا یکم حالم خوب شد به خودم آمدم گقتم میتونم عاشق بشم میتونم زندگی کنم زدن نابود شدم 

ای کاش واقعا اون هایی که از ته قلب دلشون میخواد بمیرن خدا بهشون این لطف رو بکنه راحتشون کنه 

یک جا گفتید درد کشیدن باعث کم شدن گناه میشه نمیدونم چی بگم 

من اعتقادی ندارم چون من میگم درد رو خدا نداد شاید هم داد واقعا نمیدونم ولی درددهای من چه جسمی چه روحی ژنتیکی هست 

و با یکم مسئولیت قبول کردن بچه این همه شددت پیدا نمی‌کرد 

از واریس ها نگم کلا از درد خلاصه بگم متنفر هستم 

منم ۲۷ سالم هست و هیچ نفهمیدم زندگی یعنی چی 

از درد جسمی و روحی متنفر هستم  به شددت شما درد نکشیدم ولی به اندازه خودم داشتم  از کودکی ...

مثه منی منم دقیقا مثه شمام ولی ما خدارو داریم میگن هرکیو بیشتر دوس داشته باشه خیلی بیشتر اذیتش میکنه ببخدا من تواوج اوج سختی میگم. خداروشکرخودمو گول میزنم میگم لابد دوسم داره ولی مردم چی‌میگن؟میگن همش بخاطر بد بودنه و حقشه و ...سخته هیچکس جز خودمون نمیتونه درکمون کنه

مثه منی منم دقیقا مثه شمام ولی ما خدارو داریم میگن هرکیو بیشتر دوس داشته باشه خیلی بیشتر اذیتش میکنه ...

چی بگم که نمیدونم واقعا چی بگم 

وقتی رفتم برای عمل قلب چون دفمگی داشتم خیلی سخت بود و سنم پایین بود دکتر ها میگفتم در صد بهوش آمدن پایین هست میگفتم خداروشکر که راحت بشم 

سر هر عمل میگفتم میشه راحت بشم 

چی بگم من میگم اصلا گردن خدا نمیندازم بیماری هام رو ژنتیکی هست و بخاطر بی مسئولیتی والدین و سن بالا بار داری 

ایشالا همیشه سلامتی باشه 

درد خیلی بده 

دوست داشتید در خواست دادم صحبت کنیم البته من خیلی روحی داغونم میترسم شما رو هم از همچی نا امید کنم 

چی بگم که نمیدونم واقعا چی بگم  وقتی رفتم برای عمل قلب چون دفمگی داشتم خیلی سخت بود و سنم پایی ...

ن بابا این چ حرفیه انشالله زود خوب میشی قسمت بوده پدر مادرم بده فرزندشونو نمیخان دیگه مجبور شدن ی وقتایی نشده نتونستن ولی هیچ پدرمادری بچشو اذیت نمیکنه تابتونه واسش فراهم میکنه مگه صلاح بچه نباشه

ن بابا این چ حرفیه انشالله زود خوب میشی قسمت بوده پدر مادرم بده فرزندشونو نمیخان دیگه مجبور شدن ی وق ...

ولی واقعا برای من فراهم نکردن هیچ تا یکم پیشرفت کردم چنان زمین زدن که نابود شدم و باز خودکشی کردم 

مادری که بچه بیمار خودش رو تو ۳ ماهگی میزار میره 

من هیچ وقت نمی‌فهمم 

بخاطر همین هیچ مهر محبتی بین ما وجود نداره 

ولی واقعا برای من فراهم نکردن هیچ تا یکم پیشرفت کردم چنان زمین زدن که نابود شدم و باز خودکشی کردم&nb ...

ای بابا خیلی ناراحت شدم خدا خودش کمکت میکنه توکلت ب بالا سری باشه ایناهمش امتحان

ای بابا خیلی ناراحت شدم خدا خودش کمکت میکنه توکلت ب بالا سری باشه ایناهمش امتحان

من به خدا ایمان دارم ولی به اون دنیا نه 

به درد هایی که از کودکی داشتم نه 

خدا خیلی دوستم داره فقط نمیدونم چرا راحتم نمیکنه

من به خدا ایمان دارم ولی به اون دنیا نه  به درد هایی که از کودکی داشتم نه  خدا خیلی دوست ...

توکل کن ب خدارهمینجور ک قبولش داری اعتملد کن بهش خوب میکنه شردیطو شک نکن بخدا من کلا از پا افتادم خیلی شرایطم سخته بازم میگم توکل ب خدا