راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه اصلا اینطوری فکر نکن اگه دور از جونت نازا باشی اصلا فولیکول نداری فدات منم تخمدان هام کوچیک بودن هر ماه اقدام میکردم ولی باردار نمیشدم تا اینکه رفتم دکتر گفتم خیلی کوچولو تخمدان هات بهم قرص و آمپول داد بازم باردار نشدم دوباره برام آمپول نوشته اگه این ماهم نشم مشکل از من نیست چون فولیکول هام بزرگ شدن و بارور دیگه نوبت شوهرمه درمان بشه
یه چند سالی میشه واقعا لباس درست حسابی ندارم ،دانشجو بودم نشد کاری پیدا کنم الانم مجبورم برای ارشد بخونم .خانوادم وضع مالی خوبی ندارن امشب خواستگاری خواهرم بود دیگه بلع رو گفت تموم شد الان ناراحت اینم پول ندارم لباسو چیکار کنم واقعا افسرده ام کرده لباس نداشتن بخاطرش خیلی جاها نتونستم برم، نمیدونم میفهمین چی میگم یا نه ،اما خیلی اوضاعم خیته. خود عروسی کلی خرج داره توقع ندارم از پدرم واقعا ولی غمگین از اینکه هیچ وقت پول نبوده😢😢گریه ام گرفت