2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه یبار سقط عمد داشتم الان پشیمونم دیگه فک میکنم نمیتونم مادر بشم

نه اصلا اینطوری فکر نکن اگه دور از جونت نازا باشی اصلا فولیکول نداری فدات منم تخمدان هام کوچیک بودن هر ماه اقدام میکردم ولی باردار نمی‌شدم تا اینکه رفتم دکتر گفتم خیلی کوچولو تخمدان هات بهم قرص و آمپول داد بازم باردار نشدم دوباره برام آمپول نوشته اگه این ماهم نشم مشکل از من نیست چون فولیکول هام بزرگ شدن و بارور دیگه نوبت شوهرمه درمان بشه

خدابزرگه ولی همه این دوره اینا جز مشکلاتمونه

میدونم عزیزم ولی از صبح که با همسرم بلند میشم تا شب فقط باید دونبال پول بدویم که اخر ماه کم نیاد 😭😭

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

یه چند سالی میشه واقعا لباس درست حسابی ندارم ،دانشجو بودم نشد کاری پیدا کنم الانم مجبورم برای ارشد بخونم .خانوادم وضع مالی خوبی ندارن امشب خواستگاری خواهرم بود دیگه بلع رو گفت تموم شد الان ناراحت اینم پول ندارم لباسو چیکار کنم واقعا افسرده ام کرده لباس نداشتن بخاطرش خیلی جاها نتونستم برم، نمیدونم میفهمین چی میگم یا نه ،اما خیلی اوضاعم خیته. خود عروسی کلی خرج داره توقع ندارم از پدرم واقعا ولی غمگین از اینکه هیچ وقت پول نبوده😢😢گریه ام گرفت

یه چند سالی میشه واقعا لباس درست حسابی ندارم ،دانشجو بودم نشد کاری پیدا کنم الانم مجبورم برای ارشد ب ...

بنظرم این مشکلات زود گذره همه تلاشتو بکن تا واسه خودت کاره ای بشی و دستت تو جیب خودت باشه راستی قد و وزنت رو میشه بدونم؟

[QUOTE=318324027]باورت میشه از ۲۴ ساعت فقط ۲ ساعت همو میبینیم بیشارم موقع غذا خوردن 😖😖[/QUOTE شغل ...

اره یک بچه داریم میزارم پیش مادر شوهرم ،شوهرم مغازه خشک شویی داره خودمم جاییه دیگه منشیم فعلا نیمه وقت 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
بنظرم این مشکلات زود گذره همه تلاشتو بکن تا واسه خودت کاره ای بشی و دستت تو جیب خودت باشه راستی قد و ...

قدم۱۶۷، وزنم تقریبا ۵۷.

قربانت ❤️ انشالله که نتیجه بگیرم و برم سر یه شغلی، واقعا سخته

اره یک بچه داریم میزارم پیش مادر شوهرم ،شوهرم مغازه خشک شویی داره خودمم جاییه دیگه منشیم فعلا نیمه و ...

بعضی وقتا دلم میخواست خدا اونقدر بهم قدرت میداد که دست بنده هاشو بگیرم از اینکه نمیتونم واسه کسی کاری کنم دلم میگیره😣

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792