2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 27 پست
 خخخ عزیزم آخه خودکشی هم چیزیه ک بین آشنا جار بزنی ک بیان پشیمونت کنن. اون خواسته خودشو لوس کنه

نه بابا زنه وارد خونه میشه میبینه بو گاز همه جا پیچیده دادمیزنه بو گاز از کجاست شوهره با دومیاد زنه رو پرت میکنه بیرون اونم زنگ میزنه بقیه وآتشنشانی

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
چ کسی رو بعد مرگ دیدید ک گفت پشیمونم ؟

تو همین سایت ،

کسانی بودن که از پرستارا و پزشکا شنیده بودن 

یا خودشون شاهد ماجرا بودند  

کسانی که خود....کشی کرده بودن و دیگه هیچکاری نمیشد براشون کرد از پزشکا میخواستن که درمانشون کنند پشیمون بودن 

یا یک نفر در برنامه تلویزیونی تجربه نزدیک به مرگ داشت ( خود...کشی کرده بود ) پشیمون بود 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکلت چیه عزیزم 

اگر بخاطر یه ادم دیگه مثل همسرت میخوای خودکشی کنی این بدون اون ادم هیچی نمیشه فقط تو ای که عمرت برباد میدی نمیگم زندگی همه اش قشنگی ولی بلخره روزهای خوبم داره منم بخدا دنبا مشکل دارم تازه مادرم از دست دادم خانواده همسرم باهام بدن حتی بهم یه تسلیت خشک خالی نگفتن هرکس که میبینی بلخره غم داره دل بی غم نیست

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
نه بابا زنه وارد خونه میشه میبینه بو گاز همه جا پیچیده دادمیزنه بو گاز از کجاست شوهره با دومیاد زنه ...

اها اوکی . خدا رحمتش کنه

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
مشکلت چیه عزیزم  اگر بخاطر یه ادم دیگه مثل همسرت میخوای خودکشی کنی این بدون اون ادم هیچی نمیشه ...

هزار تا غصه تو دلم تلنبار شده . همش ب خاطر همسرمه . دیگه نمیتونم ادامه بدم واقعا بریدم تو این س سال بارها آرزو کردم بمیرم اما ب خودکشی فکر نکردم اما الان واقعا رد دادم صبرم لبریز شده

اگر کسی خواستی که باهاش درد دل کنی من هستم این بدون تنها نیستی من دوست مجازیت کنارتم🫂

ممنون عزیزدلم 

هزار تا غصه تو دلم تلنبار شده . همش ب خاطر همسرمه . دیگه نمیتونم ادامه بدم واقعا بریدم تو این س سال ...

عزیزم دل بی غم غصه نیست بخدا میدونم سخته ولی خودکشی ام راهش نیست عزیزم🫂

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

امضای قشنگی دارید 

من هم هیچ حسی به زندگی ندارم خیلی سال البته سابقه ودکشی زیاد دارم چند بار بخص اعصاب بستری شدم 

والدین که همیشه ضربه زدن و لذت بردن از دیوانه شدن من 

بعد کلی درد ۳ سال پیش یکم حالم عوض شد عاشق شدم ولی نابود تر شدم 

از دست دادمش سرمایه ۳ سال کار کردن رو تو قمار از دست دادم 

زندگیم رفت رو هوا البته قمار اولویت ش شد خانواده میتونستن کمک کنن هیچ توجه ای نکردن مهم نیست طبیعی 

ولی بعدش منجر شد به خودکشی مجدد 

بستری شدن تو بخش اعصاب مرگ آرزوی کودکی من هست 

کاش زود تر بشه برسم 

خیلی سخته تایپیک هاتو چند تا شو خوندم واقعا نمیدونم چی بگم فقط میتونم برای این دنیا افسوس بخورم 

امضای قشنگی دارید  من هم هیچ حسی به زندگی ندارم خیلی سال البته سابقه ودکشی زیاد دارم چند بار ب ...

چقدر سختی کشیدید 😔

انشاالله ماهم راحت میشیم ی روز از این زندگی نکبتی

چقدر سختی کشیدید 😔 انشاالله ماهم راحت میشیم ی روز از این زندگی نکبتی

امید وارم واقعا آرزوی هر روز هر دقیقه من همین هست 

دیگه از همچی بریدم 

خیلی سال بریدم از کودکی آرزو من همین بود 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز