2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 86 پست
این هم بد نیست. اول بهش بگو پس تو هم مشکلی نداری من اینکار رو کنم.

نه نگه قشنگ نگاه کنه اون اصلا چیزی نمیتونه بگه

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=] اخه مردایی که پ و. ن میبینند اکثرا خ ارض میکنند     [/QUOTE]

چرااا مگ زن ندارن😐😐😐 من شوهرم وقتی زایمان کردم اینکارو کرد چون نمیتونستیم رابطه انجام بدیم اونم بدون دیدن فیلم😐😐

پروفایل خودمم لطفا برندارین 😘

خانوما چقد همه لطافت دارین.فقط  من قاطیم گوشیش محکم زدم تو دیواردوبار پشت سر هم پرت کردم 😑😑😑😑😑

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 

مثلا من دلم شوهر خواست اینم شوهر😂

همون تو خونه تنها بمونم  برم تو گوگل بهتره و...... یکارایی کنم بهتره🤦‍♀️😂

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
منم بخاطر شرایطم و بارداریام  و رابطه ممنوع بودن متاسفانه میکنه....

خب بگو فیلم نبینه ما فیلم پ..ورن خودمونو داریم تو گوشی هم خودم هم شوهرم ۴ ۵ تا هس موقع زایمانم فیلمای خودمونو نگاه میکرد انجام میداد

پروفایل خودمم لطفا برندارین 😘
چکار کرد بعد

هیچی منت کشی چون حق با من بود البته در کل آرومه بستگی داره طرفتون چه شخصیتی داره مثله من جو گیر نشین میدونه من قاطی کنم بد قاطی میکنم

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
خب بگو فیلم نبینه ما فیلم پ..ورن خودمونو داریم تو گوشی هم خودم هم شوهرم ۴ ۵ تا هس موقع زایمانم فیلما ...

فیلمای شخصیتون رو توی گوشی نگهداری نکنید

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."