2777
2789
الان من یه چیزی میگم میریزن سرم هر کسی دوست داره از هر دوتاش داشته باشه من یه دخمل ناناز دارم اگه زم ...

کلی مطلب دارم برای تعیین جنسیت🙃🥰 | تبادل نظر نی نی سایت
https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت?page=1

اینم بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11283876/رژیم-پسرزایی

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبی بفرما گلم کاملش اینجا هست❌❌👆👆👆

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

عرق کاسنی هر روز ته استکان بده شوهرت بخوره.. ویتامین ای و ث و زینک و اسید فولیک بده شوهرت ...  فقط ویتامین ای سرچ کن چه جوری باید خورد یه مدت باید خورد باز قط کرد باز خورد...

تخم کدو .  سیر هم زیاد بخوره ..چون هم تستوسترون رو تقویت می‌کنه هم برا اسپرم خوبه.برای پسردارشدن قهوه تلخ حداقل ۳ یا ۶ماه شوهر  مصرف کنه.

شیره خرنوب هم برا پسر شدن خوبه. 

معجون. گرمی بخوره .

غذاهایی با طبع گرم محیط رحم را قلیایی می‌کنند و برای پسردار شدن بسیار مناسب هستند. بادمجان به دلیل طبع گرم از جمله صیفی‌جاتی است که به مادران توصیه می‌شود ۲ تا ۳ ماه قبل از بارداری مصرف کنن

محیط رحم به طور طبیعی اسیدی است و ph آن در حدود ۳ و ۴ است. این امر از رشد باکتری‌ها در محیط رحم جلوگیری می‌کند. اما Ph اسپرم حدود ۷ و ۸ و قلیایی است. به همین دلیل اسپرم‌های دارای کوموزوم y در محیط اسیدی رحم، دوام کمی دارند. کسانی که به دنبال پسردار شدن تضمینی هستند، باید محیط رحم را قلیایی کنید

زمان تخمک‌گذاری مادر بسیار مهم است. اگر مقاربت و نزدیکی در کم‌تر از ۱۲ ساعت بعد از زمان تخمک‌گذاری انجام شود، امکان پسردار شدن بیشتر است. اگر نزدیکی بعد از ۱ روز از تخمک‌گذاری مادر انجام شود، احتمال دختردار شدن بیشتر خواهد بود. معمولا زمان تخمک‌گذاری ۱۳ تا ۱۵ روز بعد از اولین روز قاعدگی است اما باید زمان دقیق را با کمک دستگاه اولترا سوند، مشخص کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.

سوپ سبزیجات زمستانی سبزیجات ریشه‌ای غذاهای قلیایی هستند و سوپ سبزیجات زمستانی راهی عالی برای لذت بردن از انواع آنهاست. کدو حلوایی زمستانه، سیب زمینی، هویج و سایر سبزیجات ریشه‌دار در یک کاسه بخارپز سوپ سبزیجات زمستانی طعم خوشمزه‌ای خواهند داشت. مقداری عدس به آن اضافه کنید و فراموش نکنید که مقداری کلم یا کلم پیچ خرد شده را برای افزایش مصرف سبزیجات برگ‌دار اضافه کنید

سالاد سبزیجات سرخ کردنی یک راه آسان دیگر برای گنجاندن سبزیجات مخلوط در رژیم غذایی شماست. مقداری قارچ، فلفل، ترب، جوانه لوبیا و سایر سبزیجات متناسب با رژیم پسرزایی را در یک ظرف بریزید و با مقداری روغن حرارت دهید. مقداری بادام هندی را اضافه کنید تا طعم خوشمزه‌ای به این غذا بدهید. فراموش نکنید که سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج را در سالاد خود بگنجانید و در نهایت پاشیدن دانه کنجد به خوبی این سالاد خوشمزه و بسیار مقوی را درست کنید

مکمل‌های غذایی در رژیم پسرزایی مصرف روزانه مکمل‌ها می‌تواند به بدن شما کمک کند تا برای پسردار شدن  شوید. به عنوان مثال، روغن گل مغربی کیفیت مخاط دهانه رحم را بهبود می‌بخشد و رسیدن اسپرم به تخمک را آسان‌تر می‌کند. اسپرم پسر با سرعت بیشتری حرکت می‌کند، بنابراین یک سفر راحت‌تر به تخمک می‌تواند به آنها کمک کند سریع‌تر به آن‌جا برسند.

هنگام تلاش برای بچه‌دار شدن، مصرف مکمل اسید فولیک ضروری است. اسید فولیک در مراحل اولیه بارداری حیاتی است، بنابراین باید از قبل شروع به مصرف آن کنید تا اطمینان حاصل کنید که به اندازه کافی از این ویتامین ضروری دارید

این هارو بخورید

موز افزایش شانس پسردار شدن

مصرف غلات در وعده صبحانه برای داشتن جنین پسر

مصرف قارچ و تولد نوزاد پسر

مصرف مرکبات به منظور افزایش شانس مادران برای پسردار شدن..برخی از میوه های خانواده مرکبات که مصرف آن ها می تواند در پسر بودن جنین مفید باشد، شامل لیموترش، پرتقال، لیموشیرین و گریپ فروت می باشد

انتخاب جنسیت جنین پسر با مصرف غذاهای نشاسته دار

مصرف غذاهای دریایی برای داشتن جنین پسر

مصرف گوجه فرنگی برای افزایش شانس مادران برای پسردار شدن

مصرف ترشیجات برای پسردار شدن..اضافه کردن چند وعده ترشی در منوی غذایی روزانه خانواده باعث می شود تا اسپرم مرد، بارور کردن تخمک همیر خود را آسان تر انجام دهد.

مصرف میوه و سبزیجات و انتخاب جنسیت جنین پسر ...میوه های سرشار از پتاسیم مثل طالبی و زردآلو شانس پسر شدن جنین را در انسان افزایش خواهد داد. علاوه بر این موارد، به خاطر داشته باشید از آن جایی که برخی از سبزیجات مانند سیب زمینی، اسفناج، لوبیا و کدو حاوی سطح بالایی از پتاسیم هستند، پس اضافه کردن این سبزیجات به رژیم غذایی روزانه قطعا می تواند شانس شما را در داشتن نوزاد پسر در آینده بالا ببرد.

افزایش شانس پسردار شدن با تخم کدو تنبل...مصرف تخم کدو تنبل روند جریان خون به اندام های جنسی مردان را زیاد کرده و منجر به تولید اسپرم سالم و زیاد در بدن آن ها می شود. از طرفی دیگر، مصرف تخم کدو تنبل توسط زنان هم باعث می شود که محیط داخلی رحم آن ها برای زنده ماندن اسپرم های مرد (کروموزوم Y که اسپرم پسرانه است) مساعد گردد

مصرف مارچوبه به منظور افزایش شانس مادران برای پسردار شدن

❌❌بنابراین غذاهایی که بیشتر برای لقاح پسر مناسب هستند شامل

- غذاهای شور

- خرما

- هویج

- جگر

- گوشت

- موز

- تخم مرغ

- سیب زمینی

غذاهای حاوی سدیم

- گوشت

- تخم مرغ

- جگر گوساله

- هویج

- اسفناج

- شیر

- نمک طعام

برات صلوات فرستادم ان شاالله زودتر باردار بشی به حق خانم فاطمه زهرا و   بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره اگه استفاده کردی دعا کن خونه سه خواب بتونیم بخریم ♥️

اگه دقیق انجام بدی نتیجه صد در صدی میگیری . 

دوستم پسر داره من دختر اون تو بارداریش بیشتر انجام داد و دقیق تر .. دختر من هرجا میرم ازش عکس میگیرن میگن وای چقدر قشنگه .. ولی وقتی با پسر دوستم هست همه توجه ها به اونه از دختر من خیلی قشنگتره 

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه-بدو-بیا&postId=308706153

کلی مطلب دارم برای تعیین جنسیت🙃🥰 | تبادل نظر نی نی سایت https://www.ninisite.com/discussion/topic ...

@دخترم_جونم_فدات    

اینایی که فرستادم بخون گلم

شاید حامله ای عزیزم 

والا چند بار بی بی چک زدم منفی بود فعلا منتظرم ی هفته دیگ نشد برم دکتر 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥