2777
2789

نه نداریم بنظرم خیلی مسخره س ینی چی قهری و دلخوری بخوای باهاش باشی  اگه میخواد باید زحمت بکشه اول بیاد اشتی 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه منو نکن.

من وقتی قهر بودیم و میومد سمتگ محل نمیدادم. یا بی خیال میشد یا کارشو میکرد و میرفت کنار..

الان قهر میکنیم جاشو عوض میکنه که یه نوقع هوس نکنه.

تو همین نی نی سایت قهمیدم که اون خودش نوعی معذرت خواهی و راه اشتیه..

ولی من دیر متوجه شدم. البته با گذر زمان اختلافاتمون خدا رو شکر کمتر شده و قهرم اصولا نمیکنم‌

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

وا فقط بهش سرویس میدادی خواهر  دیگه براچی بیاد آشتی کنه

آخه تو قهر سر اینم دعوامون شد ،دعوا تو دعوا بود،اینم گاهی مشروب میخورد حالیش نبود ،منم نتونستم دیگه مقاومت و ادامه بدم،ولی وقتی سرد باشی تو رابطه خیلی فرق داره

آقایون تو تاپیکام نظر ندن وریپلای نکنن ،درخواست هم قبول نمیکنم
من یه بار با شوهرم ۳ماه قهر بودم،اون تو پذیرایی می‌خوابید منم تو اتاق،ولی باهام رابطه داشت منم اصلا ...

چطوری قهر بودین

فقط حرف نمیزدین ولی رابطه داشتین😑

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
خنده داره ولی شد دیگه،باور کن بعد ۳ماه اومد گفت آشتی نکنی تمام وسایل خونرو میشکونم،فکر کردی آسونه بی ...

بیشتر تعجب اوره ...نکنید این کارو 

قهر سردی میاره جدایی میاره 

این دو روز زندگی رو کنار هم خوش باشید 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

وقتی میخابم کاری میکنه که بهدفش برسه ..منم که غرق خواب اونموقع اصلا توذهنم نیست که باهاش قهرم.بعدشم که اینگونه اشتی میکنیم 

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...