2777
2789
عنوان

شب بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 63 پست

چند تا دیس خوشکل شیرینی بچینید 

و چند تا دیس میوه 

،چای ،نسکافه ،چای ماسالا 

تخمه و آجیل و شکلات 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوا سرده اول نسکافه ای چیزی بیارید با شیرینی بخورن بعد میوه و شام و در نهایت کیک بله برون و چای

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
 خوش بحالت برای منم دعا کن هفته دیگه تاپیک خاستگاری بزارم نمی دونم چرا هرکی معرفی می کنن جور نم ...

انشالله

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

به به مبارکت باشه عزیزم منم دوسال پیش اینموقع ها بود ک برام خاستگار اومد بیستم بله برونم بود🥲🥰

بنظرم  اب انار خوبه ب عنوان ابمیوه یا میتونی پوست انارو بگیری و داخلشو بزنی ب سیخ چوبی

به به مبارك به سلامتي..

الان ك فصل شربت نيست ديگه(اليته بستگي بع شهرت داره)

ميوه نارنگي/موز/سيب/ يكم انگور براي تزئين..اگر روي كانتر ميچيني گل و برگ بزار دورش..اگر داخل ظرف هست از يك طرف گل بچين..

سيني چايي رو تزئين كنيد با گل طبيعي

كلا همه ظرفا و گل و لباست و اينا ي تم ي رنگ رنگ داشتع باشع..

داخل ظرف قند گل قند رنگي بزاريد..

شيرني خودتون دانماركي/تارت يا حالا هرچي خشك بگيريد .

شمع و گل تزئين كنيد بزاريز روي ميز

💕

به به مبارکت باشه عزیزم منم دوسال پیش اینموقع ها بود ک برام خاستگار اومد بیستم بله برونم بود🥲🥰 بن ...

وای اب انار😀

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

شامتون مفصل و مجلسی باشه حداقل سه نوع غذا و چند مدل سالاد و ژله و دو سه مدل تزیین ماست و سوپ و مخلفات مختلف

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شامتون مفصل و مجلسی باشه حداقل سه نوع غذا و چند مدل سالاد و ژله و دو سه مدل تزیین ماست و سوپ و مخلفا ...

مگه برای بله برون و نشون کردن شام دهی میکنن خانواده ی عروس؟!

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄