2777
2789
عنوان

همسرم میگه.

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 30 پست

دوتا بچه آوردی .فقط این مهمه مگه تو عقل نداشتی اسم خودتو میزاری مادر ۲تا انسان وبدبخت کردی تو که شوهرت معتاد بود چرااااااااا بچه دارشدی .بشین بسوز بساز 

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان بعد این همه سال باید عاقلانه فکر کنی. طلاق بگیری که چی بشه. کجا میخوای بری بچهاتو کجا میخوای بب ...

من خسته شدم دیگه نمیتونم بچه هاموول نمیکنم اوناروهم میبرم همه میگن آدمی که اعتیاد داره سخته درست شدنش خودم تلاشی نمیکنه منم واقعا نمیدونم چکار کنم

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
من خسته شدم دیگه نمیتونم بچه هاموول نمیکنم اوناروهم میبرم همه میگن آدمی که اعتیاد داره سخته درست شدن ...

کجا میخوای ببری. اخه.  خونه پدرت بعد این همه سال. فکر میکنی چند روز میتونی اونجا زندگی کنی.   

تنها راحت اینه. ببریش کمپ. اگرم ترک نکرد.  اهمیت نده بهش  خودتو بچهات زندگیتون رو بکنید همون جا کاراشم برات مهم نباشه. 

دوتا بچه آوردی .فقط این مهمه مگه تو عقل نداشتی اسم خودتو میزاری مادر ۲تا انسان وبدبخت کردی تو که شوه ...

عزیزم من هردوبچمم به صورت ناخواسته باردار شدم هردوروتا پای سقط پیش رفتم ولی همسرم نذاشت ولی خوب من کلا آدم ساده ای بودم وفوق العاده مغرور فکر میکردم درستش میکنم ولی نشد الانم بچه هامو تنها نمیزارم آدم بی مسئولیتی نیستم تهران برم قطعا اونا رومیبرم هرچقدرم درتوانم باشه براشون زحمت میکشم

عزیزم من هردوبچمم به صورت ناخواسته باردار شدم هردوروتا پای سقط پیش رفتم ولی همسرم نذاشت ولی خوب من ک ...

ببخشید لحنم‌تند بود من نسبت به بچه ها خیلی حساسم خیلی .تمام سعیتو بکن برات آرزوی خوشبختی دارم

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
ببخشید لحنم‌تند بود من نسبت به بچه ها خیلی حساسم خیلی .تمام سعیتو بکن برات آرزوی خوشبختی دارم

من خودم عاشق بچه هامم بدون اونا یک روز هم دوم نمیارم بااینکه پسرم مشکل ذهنی داره وخیلی اذیتم ولی با جون دل براش وقت میزارم

آره سرکار میره خودم هم دوسالی یه کاردر منزل شروع کردم همسرم اگه اعتیاد نداشت قطعا همسر خوبی بود فوق ...

سلام عزیزم

تو تاپیک اسمان نوشته تون رو دیدم

اومدم تاپیکهاتو سر زدم

کار در منزل چی انجام میدی ؟

منم خیلی احتیاج دارم

نمیتونم بیرون برم سر کار

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
من خودم عاشق بچه هامم بدون اونا یک روز هم دوم نمیارم بااینکه پسرم مشکل ذهنی داره وخیلی اذیتم ولی با ...

راستی یکی از دوستان خواهرم

شوهرش ۵ سال اعتیاد به تریاک داش

بعد با اون حال سر کار میرفت

خانمه میگفت نزدیک عید یک برگه تبلیغ مرکز ترک اعتباد انداختن خونمون منم برداشتم

بعد شوهرش گفته بود برا عید چقدر پول میخای برالباس خودت و بچه

خانمه هم گفته بود هیچی فقط همین ادرسی که تو کاغذ نوشته برو ترک کن

اینم خدا بهش رو کرد رفت و ترک کردن همانا

بعدش دو تا بچه دیگه هم اوردن و

ب نظر من فکر طلاق نباش اگر پدر خوبیه برای بچه هات حداقل بزار بچه هات محبت پدر شون رو داشته باشن ،دیگه بعد ۱۶ سال با دوتا بچه سخت بتونی دوباره سر پا بشی مگه اینکه سرمایه ی هنگفتی داشته باشی

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
من خودم عاشق بچه هامم بدون اونا یک روز هم دوم نمیارم بااینکه پسرم مشکل ذهنی داره وخیلی اذیتم ولی با ...

الان وضع مالیشون عالی شده

همسایه خودم از بچگی تریاک میکشید

یک مرکزی رفت تو تهران

یکساله ترک کرده

قیافه اقاهه تغییر کرده قبلا داغون بود

الان وضع مالیشون عالی شده همسایه خودم از بچگی تریاک میکشید یک مرکزی رفت تو تهران یکساله ترک کرده قیا ...

همسرش باید تصمیم بگیره ک انگار نمیخاد ترک کنه ،تا اقا خودش نخواد ک ب زور نمیشه کسیرو ترک داد حالا هی کمپ ببره بیاد بیرون دوباره شروع میکنه

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝