2777
2789
عنوان

پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 22 پست

اگه دردت آروم شده که برو یکم درس بخون صبحم توی راه دوره کن 

ولی اگه توان‌درس خوندن نداری بنظرم کلا فردا رو مدرسه نرو 

بنظرم‌غیبت خوردن‌بهتر از صفر شدنه 

ولی خودتو ناراحت نکن‌

بجاش سعی کن امتحان بعدیتو جبران کنی و نمره کامل بگیری 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دردت آروم شده که برو یکم درس بخون صبحم توی راه دوره کن  ولی اگه توان‌درس خوندن نداری بنظرم ...

اخه قبلیم سرکلاس این یبار نرفتم ولی بقیه روزا ک بودم همیشه داوطلب بودم الانم درسشو نمیتونم یدور کنم حالم خوب نیست هر چی قرص و شیاف. و اینا گذاشتم اثر نکرده🥲 

اخه قبلیم سرکلاس این یبار نرفتم ولی بقیه روزا ک بودم همیشه داوطلب بودم الانم درسشو نمیتونم یدور کنم ...

عزیزم این چیزا توی دوران مدرسه پیش میاد 

سعی کن آروم باشی 

باور کن ده ساله دیگه وقتی به دغدغه های مدرسه.ت فکر میکنی خنده ت میگیره

سیزده سال پیش منم عین تو یه دانش اموز بودم و پریودی های سخت ولی فوق منظمی داشتم یعنی سر یکم هر ماه پریود میشدم ،یه معلم زبان خیلی سختگیر داشتیم که شزوع هرماه امتحان میگرفت و من دقیققاااا همون روز بخاطر دل درد زیاد مجبور بودم کلا مدرسه نرم ،یروز معلم با بابام تماس گرفت که دخترتون هیچ نمره امتحانی توی دفتر کلاسی نداره و اگه تجدید شد ناراحت نشید ،بابام حسابی بازخواستم کرد که این چه مریضیه که دقیقا شروع هرماه میاد سراغت 😅و باعث میشه نتونی سرکلاس شرکت کنی 

اون سالها خیلی غصه تجدید شدن و افتادنو میخوردم ولی الان بعد سالها  حتی فراموش کرده بودم که زمانی این دغدغه رو داستم و حالا که دارم برات تعریف میکنم باور کن یه لبخند گوشه لبمه 😃درستکه اون سال خرداد زبان تجدید شدم و شهریور با تقلب از بچه ها و ارفاق مدیر قبول شدم ولی الان اون نمره زبان.و دغدغه ش حتی یک درصد هم توی زندگیم تاثیر مثبت یا منفی نزاشته 

از من میشنوی یا فردا نرو مدرسه و خوب استراحت کن 

یا برو مدرسه و با معلمت صحبت کن و بگو که این روزا حال جسمی ت اوکی نبوده و سعی میکنی جبران کنی 

فقط یه نصیحت مادرانه یا خواهرانه یا دوستانه از من بشنو

غصه نخور... 

تهش هیچی نیست ....

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند