2777
2789
ی دوساعت پیش بود ویبره رفت  از الان دارم میگردم و گوش میدم

ببین ویبره زمانی صداش میپیچه که روی یه سطح سفت مثل میز مثل وسیله چوبی یا اگر وسیله آهنی یا فلزی باشه که دیگه راحت تر صداش میاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ویبره زمانی صداش میپیچه که روی یه سطح سفت مثل میز مثل وسیله چوبی یا اگر وسیله آهنی یا فلزی باشه ...

میدونی انگار گوشی بیوفته بین دوتا بالش ویبره بخوره اونطور صداش میومد .مبلا رو برعکس کردم زیر میز زیر تلویزیون همه جا رو گشتم 

همه جارو بگرد

زیر بالشتکای مبل فرش رخت خوابا داخل جعبه دستمال سطل اشغال کمدش بین لباساش 

هرجایی که تو روزای عادی سمتش نمیری الان برو بگرد

قطعا تو اشپزخونه نیست اگرم چیزی باشه😂😂

ولی به احتمال زیاد واسه همسایه ست

ماشین شوهرم خراب شده گذاشته سر تعمیر بعد الان من خونه بودم ی صدای ویبره گوشی میومد هرچی گشتم گوشی نب ...

طبقه بالا یا پایین خونتون کسی هس؟ خونه ما از طبقه بالا ک مادرشوهرم هستن اگ سکوت باشه گوشی برادرشوهرم (ک روی میزشه!) ویبره بخوره کاملا صداش میاد پایین. بد ب دلت راه نده اگر ن بگرد دنبال گوشی ولی اگ چیزی پیدا نکردی ب شوهرم هیچی نگو خودتو شکاک جلوه نده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میدونی اخه قبلا خیانت کرده طبقه بالا هست 

عزیزم میدونم الان روحت اسیب دیدس بی اعتمادی نسبت بهش ولی اینجوری بخدا تلف میشی. بیخیال بیخیااال شو. خودتو بااین خرده نون ها شکنجه نکن. هروقت یه گاف واضح ازش دیدی اونوقت پا توی جریان بذار اینچیزا رو ولش کن💔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم میدونم الان روحت اسیب دیدس بی اعتمادی نسبت بهش ولی اینجوری بخدا تلف میشی. بیخیال بیخیااال شو. ...

منم با ایشون موافقم اگر چیزی باشه خود به خود میفهمی نیازی نیست دنبالش بگردی

رها کن و راحت زندگی کن