2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 46 پست
دستت درد نکنه،فعلا که شیر خودمو دوشیدم ریختم شیشه ،ولی دهنشو محکم بسته فقط میگه بخوابم

گشنش باشه می خوره یه نیم ساعت دیگه امتحان کن عزیزم

ترنجبینم حتما بخور 

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

عزیزم وقتی دستگاه خونه میاری باید مرتب استفاده کتی منم پسرم زردی ۱۸ داشت دستگاه اوردیم خونه ولی یه ساعت بیرون بود ،یک ساعت و نیم زیر دستگاه تا ۴ روز من اصلا نخوابیدم اون زمان بیرون بود مرتب شیر میدادم بچه شکمش کار میکرد ،خودم ترنجبین و شیر خشت میخوردم و کاسنی ،کاسنی کف پای بچه با پنبه میکشیدم ،دکتر بردم یه قرص هم میخورد

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم وقتی دستگاه خونه میاری باید مرتب استفاده کتی منم پسرم زردی ۱۸ داشت دستگاه اوردیم خونه ولی یه س ...

ممنونم،واسه ما گفته ۴۰ دقیقه زیر دستگاه و ۱:۱۵ بیرون،

زنگ زدم پرسیدم از پرستاره گفت باید توی ۴۸ ساعت اینده،۱۴ ساعت از دستگاه استفاده کند،فقط فقط تنها استرسی که اعصاب منو بهم ریخته اینه که اون تایمی که بیرونه از دستگاه هست زیاد شیر نمیخوره یا دهنشو محکم میبنده،البته بگم شیر خشک میدم  اینجوری میشه ،حالا شیر خودمو با بدبختی میدوشم میریزم داخل شیشه تا ۳۰ میل بشه،

یک سوال ،گفتن که ۳۰ میل شیر خشک بدم بهش اما انگار برای بچم خیلی سنگینه و اگه کمی شیر خش رو رقیق کنم و یک کوچولو قند بندازم داخلش اشکال داره؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

وااااای که چه روزای سختی بود برام...

درست یه سال پیش بچه ی ۱ روزه ام رفت زیر دستگاه چیا کشیدم سرش...از یه طرف زایمان طبیعی از یه طرف کورتاژ شدم بخاطر موندن جفت تو رحمم از یه طرف یک سوم خون بدنمو از دست داده بودم

پاهام بشدت متورم شده بود

تو حسرت ۱ دقیقه خواب بودم

ولی نشسته بودم بالا سر بچه ام 

تا ۳ روز نخوابیدم 

بچه ی من فقط با شیر خشک خوب شد.و اینکه نباید جاش گرم باشه چون بدتر میشه

اکثره بچه ها همینجور هستن عزیزم نگران نباش موقعه شیر خوردن سر و گردنشو بالا بگیر و تا یه مدت بالا باشه حجمه زیاد بهش نده شیر هر دو ساعت یکم بهش بده هر دوساعت که بیرون میاری از زیره نور یه شستشو با کاسنی بده بچه رو بعد بهش شیر بده دمای خونه خوب باشه سردش نشه خوده سرمای زیاد باعثه ریفلاکس میشه

ممنونم،واسه ما گفته ۴۰ دقیقه زیر دستگاه و ۱:۱۵ بیرون، زنگ زدم پرسیدم از پرستاره گفت باید توی ۴۸ ساع ...

خوب شاید اون شیر بهش نمیسازه یا طمع دوست داشتنی براش نیست پسر من از شیر نان بدش میومد ولی براش ترویتال خریدم خورد ،منم یکم شیر خودم باقیشو شیر خشک میدادم چون شیر کم بود البته من شیرم اصلا نه سیرش میکرد نه غنی بود تا ۲۸ ردز خورد دکتر گفت شیر خشک حتما باید بخوره مندشیر خودمو دیگه قطع کردم حالا امتحان کن ببر دکتر شیر خشک عوض کن ببین چی میشه ،ولی رقیق نکن بچه ضعیف میشه غلیظش برا معده و کبدش خوب نیست در حد نرمال

ولی حتما اون تایمی که بیرون باید شیر بخوره حتی اگر کم باشه خودتدترنحبین و شیر خشت بخور هم شکم خودتو به کار میندازه هم بچه ،من دقیق یادمه پسر هر بار شیر میخورد ،شکمش کار میکرد بعد نیزاشتم زیر دستگاه بچم واقعا زردیش بالا بود ۱۸ ،خودمم شکر سرخ با خاکشیر شربت درست میکرد مرتب میخوردم هر ۲،۳ ساعت ۱ لیوان ،از اونور سوپ ،ابگوشت ،قرمه سبزی ابکی اینا بخور وقتی شیر داری بیشتر بشه من شیرم با وجود همه اینا کل روز به ۴۰ ،۵۰ سی سی نمیرسید شایدم خیلی کمتر

یعنی با سینم بهش زیر دستگاه شیر بدم اشکالی نداره؟

دکتر پسرم بهم اینو گفت، شما ببین چی برات بهتره

من اینطوری میدادم که ی کوچولو میزاشتمش این بر تر از دستگاه، کنارش دراز میکشیدم میدادم

انگار دوسوم بدنش زیر دستگاه بودرهنوز

دکتر پسرم بهم اینو گفت، شما ببین چی برات بهتره من اینطوری میدادم که ی کوچولو میزاشتمش این بر تر از ...

متوجه شدم کلا شیر با شیشه میدم بالا میاره،زیر سینمم میزارم چون فکش کوچیکه قشنگ نمیگیره،موندم بخدا 😭😭

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
دکتر پسرم بهم اینو گفت، شما ببین چی برات بهتره من اینطوری میدادم که ی کوچولو میزاشتمش این بر تر از ...

حسم میگه شیرخشک قوی هست براش که مادام بالا میاره

متوجه شدم کلا شیر با شیشه میدم بالا میاره،زیر سینمم میزارم چون فکش کوچیکه قشنگ نمیگیره،موندم بخدا 😭 ...

ربطی ب فکس نداره فدات شم، همه ی بچه ها فکشون کوچولوعه،باید کمکش کنی شاید تو پوزیشن درستی قرار نمیگیره طفلکی

البته دلایلش زیاده

برو خانه ی بهداشت ک میبریش برای مراقبتاش،بهشون بگو اونا کمکت میکنن

شاید بهش نمیسازه یا زیاد میدی، بستگی داره چجوری بالا میاره؟ با جهشه یا از گوشه لبش میریزه؟

مقدار خیلی زیاد یهویی بالا میاره،البته بگم اصلا آروغ نمیگیرم از ترس اینکه یکبار آروغ گرفتم وقتی شیرخشک دادم ،همممممش بالا اورد،

حسم میگه معدش کوچیکه و نیم ساعت طول می‌کشید تا سینمو ول کنه،اما با شیشه خب سریعتر میخوره و بعدم بالا میاره،

الان باید زیر دستگاه بزارم اما بجای اینکه شیر بدم بخوره ،همش بالا میاره و دهنشو محکم میگیره،

راستی گفتن هر ۱:۳۰ بهش شیر بده،من میبینم این وسط سینمو میگیره بهش سینمم میدم،امکانش هست توی شیر دادن زیاده روی میکنم،و همون تایمها بدم کفایت میکنه؟فقط استرس دارم آب بدنش کم نشه و قندش نیوفته

مقدار خیلی زیاد یهویی بالا میاره،البته بگم اصلا آروغ نمیگیرم از ترس اینکه یکبار آروغ گرفتم وقتی شیرخ ...

ببین اگه با جهش بالا میاره ینی رفلاکس داره، حتما حتما باید اروغشو بگیری، خیلی اشتباه میکنی ک نمیگیری، اگه اروغشو نگیری معدش درد میگیره طفلکی، ممکنه بازم شیر بخوره و همینطوری هی اروغ نگیری ی مشکل جدی براش پیش میاد درد میکشه

حتما اروغ بگیر وگرنه باد تو بدنش میمونه دل درد میگیره بیچارت میکنه، هم تو و هم بچت

ی دستمال بنداز سر شونت اروغشو بگیر

بهش شیر میدی یه یک ربعی بگیرش صاف تو بغلت تا یا بالانیاره یا کمتر بیارع

بعد این دوکارم کردی با تشک و...یجوری درست کن ک سطح زیرش یکم شیب داشته باشه سرش باللتر باشه تا گرانش زمین باعث بشه کمتر بالا بیاره

تو دکتر بردن و مشورت با دکترم اصلا مقاومت نکن اگه الان نبریش، بعدا ک خدایی نکرده بدتر شد باید ببریش بیشترم هزینه کنی، کارتم سخت تر میشه