2777
2789
عنوان

ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 25 پست
عزیزم منم میخوام ای یو ای بکنم .برای تعیین جنسیت  یه دختر دارم . پروسه ای یو ای چقد طول میکشه ...

منم یه دختر ۱۱ساله دارم والااا من دوتادکترعوض کردم تقریبا دوسال طول کشید هی میبردن می آوردن ولی دکترم وکه عوض کردم سه چهارماهه بعدبرام انجام داد اگر اوکی باشی هم خودت هم همسرت یه ماه طول میکشه کلااا

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس الان کلا یدونه داری چن سالته مگ

اره اللان یکی دارم ولی قبل ازاین یکی دوتادیگه باردارشدم ...الان ۳۲ سالمه ولی اوناروبارداربودم ۱۸سالم بود و۱۹😄😄

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
منم یه دختر ۱۱ساله دارم والااا من دوتادکترعوض کردم تقریبا دوسال طول کشید هی میبردن می آوردن ولی دکتر ...

ممنونم عزیزم از اقا ابوالفضل میخوام یه پسر سالم و صالح بهت بده 

اگه باردار بودی و پسر بود حتما تگم کن 

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
[QUOTE=318209196]وای جدی میگی دمت گرم یه کم انرژی گرفتم[/QUO آره خیالت راحت  انشاالله گرفته و ...

توکل به خدا ...ببخشید شماخونریزی داشتی بعدای یو ای ؟؟؟من دوروز اول خونریزی داشتم 

ممنونم عزیزم از اقا ابوالفضل میخوام یه پسر سالم و صالح بهت بده  اگه باردار بودی و پسر بود حتما ...

فدات عزیزم لطف داری😘😘

آره تقریبا یه روز  زیاد نبود در حد لکه بینی زیاد

عه منم دوروز داشتم روزاول که قشنگ خونریزی بودولی روز دوم شد لکه بینی 

عه منم دوروز داشتم روزاول که قشنگ خونریزی بودولی روز دوم شد لکه بینی 

آره خب امکانش هست

بدن با بدن فرق داره 

نحوه عملکرد دکتر هم مهمه که چطور انجام بده

عوضش برا من موقع تزریق, شکم درد شدید گرفتم تا یه ساعت هم درد داشت تخت کناریم که اولین بارش بود میومد می‌گفت یجوری از درد قرمز شدی و ناله کردی که من ترسیدم و گفتم سخته ولی اون هیچی متوجه نشده بود!

آره خب امکانش هست بدن با بدن فرق داره  نحوه عملکرد دکتر هم مهمه که چطور انجام بده عوضش برا م ...

وای برامن که دردش خیلی خیلی زیادبود جیغ زدم دکترم دعوام کرد😅😅😅