2777
2789
عنوان

برای طعام چه روغنی سالم هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 52 پست
ممنون بابت راهنماییت عزیزم... آخییی من قبلا مصرف کردم فکر نکنم حساسیت داشتم با وجود اینکه دهنم با گر ...

من معذرت میخوام بواسیر شدید گرفتم

زیتون معتدله واسه سرخ کردنیم میشه منتها بعضی مارکاش پس اگه گفتن سرخ نمیشه دروغه خواستی شماره نمایندگیشو میدم مارکاشو بهت میگن

روغن کره حیوانی هم گاوی خیلی خوبه بشرطیه بلد باشی درستش کنی اونم خیلی زیاد مصرف نکن 

کلا هیچ روغنیو زیاد صرف نکن

گول تبلیغاتو هم نخور همین روغنا کافیه

ماخودمون روغن طبیعی تولید میکنیم مثلا پارسال فقط شصت میل یا سی سی رو میدادیم با تخفیف اونم هفتاد هزار روغن اصل گرونه 

له لیترشو میدادیم یک میلیون به بالا ولی غلیظو با کیفیت

یعنی روغن خوب باید خالص باشه بدون افزودنی

روغناییم که جلوی خودت میگیرن چندان جالب نیس ولی از هیچی  بهتره چون من دیدم شوهرم چه جوری میگیره خیلی خیلی سخته و کار داره 

آهان پس اینجوری که دوستان میگن نباید از روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده کرد، اشتباه هست

از نمایندگیش که آشنامونه پرسیدم گفت بعنوان مثال مارک مزرعه واسه سرخ کردن نمیشه ولی مارک سیلور همچین چیزی یادمه میشه گفت مارکاش جداس 

شماره شو دارم اگه خواستید خیلی عالین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معذرت میخوام بواسیر شدید گرفتم زیتون معتدله واسه سرخ کردنیم میشه منتها بعضی مارکاش پس اگه گفتن س ...

ممنون میشم شماره نمایندگی رو بهم بدید... بنظر شما کدوم مارک بهتره؟ و اینکه چجوری میشه از شما روغن خرید؟

ممنون میشم شماره نمایندگی رو بهم بدید... بنظر شما کدوم مارک بهتره؟ و اینکه چجوری میشه از شما روغن خر ...

شما چە اندازه ای میخواین و چه روغنی؟

مارکو از همین آقاهه بپرس 

09141677745   

امیر معروفی 

09145409197

آقای سوران

روغن زیتون با کوچکترین گرمایی که بهش بخوره سمی میشه حتی برای ریختن روی برنج مگه اینکه سرخ کردنی باشه اونم اصلش رو پیدا کنید.الانم که از نظر طب سنتی همه روغن های صنعتی رو منع میکنن آدم می مونه چی استفاده کنه🥺