ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
ولی واقعا از ته دلم از دست نی نی یار ۳ دلگیر شدم چون با کاربری خواهرم اومدم اعتر ...
اونجا نبودم ولی نظر خودمو بگم این کامنت ایرادی نداره و تا حدودی ایشونو میشناسم 🤔
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
عزیزم منم خدایی نکرده همچین منظوری نداشتم اما گاها بعضی پستها ادبیات تندی دارن که باعث همون پاسخی میشه که دید وگرنه شما کاربر خوب ما هستید.حالا میایی اشتی کنیم؟؟؟
عزیزم منم خدایی نکرده همچین منظوری نداشتم اما گاها بعضی پستها ادبیات تندی دارن که باعث همون پاسخی می ...
💕
بارها شاهد فحاشی بودم نی نی یار ۳ دیدن توی تاپیکام بدون اینکه حرفی بزنم توهین دیدم و بگم کاربرای مرد اکثرا اونایی هستن که بارها سر فحاشی تعلیق شدن و ادامه میدن فقط پی بهانه ای هستن اون واکنش رو در برابر من نشون بدن
لطف دارید باشه😃
کاش میرفتی میخواندی به من چی گفته من سوال خودمو پرسیدم این پست رو بخون اشکالی تو ...
لینک داری؟