2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 24 پست
چجوریه قوانین

ببین من تو بچگیم آدم منزوی بودم.وایمیستادم دور و بازی بچه ها رو نگاه می کردم .خیلی دوست داشتم برم پیششون و باهاشون بازی کنم ولی فکر می کردم اگه بهشون بگم منو راه نمی دن و کوچیک میشم. کم کم که فهمیدم نه خودم باید پیشقدم بشم واسه نگه داشتن این دوستی ها یا زیادی حرف دلم رو بهشون می گفتم یا نقطه ضعف هام رو.که باعث سو استفاده می شد. کم کم به این نتیجه رسیدم که زندگی آدما روابط آدما از دور قشنگه حتی بزرگ هن که شدم سعی می کردم زیاد خودمو قاطی نکنم. اما الان به یه نکته رسیدم در هر دوستی و رابطه ای حتی با همسر باید حد و مرز داشته باشی.باید بگی بخندی. توقع نداشته باشی. خوب باشی ولی همیشه خوبی نکنی. مهارت نه گفتن داشته باشی‌ تو اجتماعات شرکت کنی. حرف بزنی ولی نه از زندگی خصوصی و نقاط ضعف و قدرتت.کلا یه جور باشه روابط که نه زیاد دور باشی که بشی منزوی نه زیاد نزدیک که به مشکل بخوری.

بیشتر مشکلات ما با آدما از اونجایی شروع میشه که بجای درست کردن خودمون سعی داریم دیگران رو درست کنیم

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استادت متاهله یامجرد؟سنش بالاست؟

۳۴سالشه مجرده

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
واقعا ازسادگی همجنسهای خودم تاسف میخورم که وا میدن بکارت جسمت رو ازدست دادی که هیچ بکارت روح هم ندار ...

خریت فریب قراره بیاد خواستگاری 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
متاسفانه نخواهداومد

منم صبر میکنم الان بی بی چک بزنم مثبت بود سقط کنم .بعد رابطه میرم پزشک قانونی گیرش میندازم

منم صبر میکنم الان بی بی چک بزنم مثبت بود سقط کنم .بعد رابطه میرم پزشک قانونی گیرش میندازم

مگه ببخشید خودشم خالی کرد؟چه کثافتی دنیاروبرداشته باورمیکنی درهفته چندتادختر مثل شما توهمین نی نی سایت میان میگن بادوست پسرشون رابطه ج داشتن وپسره هم بکارت دختروگرفته هم خودشو داخل دخترارضاکرده.چراعاقل کندکاری که بازارد پشیمانی.ما هم هم سن شمابودیم دوست پسرداشتیم ولی هیچوقت هیچوقت بهش اجازه یه سری کارا نمیدادیم چه برسه به رابطه که فقط مال زن وشوهراست برای ما جاانداخته بودن که تااخرعمرفقط بایه نفراونم همسرقانونی وشرعی چرااینقدرخودتون رودم دستی کردین؟.چندسالته شما؟بکارتت روچقدرراحت گرفته وحشتناکه

ببین من تو بچگیم آدم منزوی بودم.وایمیستادم دور و بازی بچه ها رو نگاه می کردم .خیلی دوست داشتم برم پی ...

آفرین

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون