2777
2789
عنوان

کاش بعد مرگ معدمو سوراخ کنن….

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲پس چرا میگن عذاب قبرررر فشار قبرررر  دوتا فرسته بد جنس میان ب گ ا مون میدن😂😂😂😂

این فشار قبر این نیست تو قبر فشارمون بدن😂😂😂 عذابی که میکشیم میشه فشار قبر باز بین مفسران اختلاف نظر هست میگن زنده میشیم و باز می‌میریم که خودمم نمیدونم کدوم درسته ولی عاقلانه ترینشون فشار برزخی 

دوتا فرشته وقتی که قراره جواب پس بدی میان بغلت هرکار کردی رو رو میکنن 

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
این فشار قبر این نیست تو قبر فشارمون بدن😂😂😂 عذابی که میکشیم میشه فشار قبر باز بین مفسران اختلاف ن ...

خب چرا رو میکنن مگه خودمون نمیدونیم چه غلطی کردیم ؟؟😂😂پس قضیه اینم منتفی 

همیشه ب همسرم میگم من مردم بندازینم تو بیابون حیوونا بخورنم ثوابه تو قبرم نمیرم 

من جدی میگم

اینا شوخی میگیرن😶

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
خب چرا رو میکنن مگه خودمون نمیدونیم چه غلطی کردیم ؟؟😂😂پس قضیه اینم منتفی 

چون میگن بعضیا میزنن زیر حرفاشون واسه همین همراهشون هستن این دوتا قضیه همزاد شنیدی این دوتا که همراهند همزاد هستن یکیش فرشتست یکیش شیطان که هرکدوم تو دنیا باشی همون همزاد اصلی توعه و باهات در جهنم و یا بهشت میاد

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
2790
2778
2791
2779
2792