2777
2789
عنوان

همکار چندش

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 25 پست

ولش کن محلش نده من یه همکار دارم خیلییی رومخ از بس حرف میزنه وای که ریز ریز زندگیش میاد میگه دیگه باید با هر نوع ادمایی ساخت و کنار اومد سرکار

نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر توای جوونی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسودی نمیکنی بهس میگی چندش؟ بیشتر بدت میاد ازش؟ پس بیشتر در مورد احساسات فکر کن  انجام میده که ...

نه ربطی نداره تو اکسل جدا انجام میشه مدیر بررسی کنه نرم افزاری برسی میکنه .

ولش کن محلش نده من یه همکار دارم خیلییی رومخ از بس حرف میزنه وای که ریز ریز زندگیش میاد میگه دیگه با ...

من دیگه باهاش حرف نمیزنم ی سوالهای چرت و پرتی میپرسید مخم ....راحت شدم .

باهاش حرف میزنی  صمیمی هستی؟

نه باورکن اصلا باهاش صمیمی نیستم از همون روز اول که من رفتم شروع کرده از زندگیش گفتن من خودم کم حرفم مغزم ترکیده از دستش الان یه ماه میرم ولی با خودم کنار اومدم که باید تحمل کنم دیگه محل کار همه جور تیپ شخصیتی هست

نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر توای جوونی
من خودم همیشه دارم مغایرت گیری میکنم اخه نیازی ندارم ب اون 

خب گفتی که مدیرتون بهش گفته 

اون که سر خود انجام نداده

البته در مورد روشش ک داره مثل خودت انجام میده مدنظرم نیست در مورد کارش که مدیرتون به اون گفته قسمت فروش رو انجام بده و میگی نیازی نداری به اون ، بهتر نیست به مدیر بگی چرا ایشونو گذاشتن برای این کار

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
نه عزیزم متوجهوحرف من نشدی من سیستم کاریم کلا جداست .اون برای خودش انجام میده غلط درست بزنه هیچ ربطی ...

این حرفو شما مگه ننوشتی ؟! یکم گنگ داری بیان می‌کنی عزیزم 

میگی مدیر گفته بخش فروش رو اون انجام بده ، بعد میگی کار منه و سیستم کاریمون جداست !!! 

خب اون بخش فروش رو داره انجام میده نه بخش خرید شما رو ک 

مدل انجامش که از شما کپی می‌کنه رو گفتم از اول بهش نمیگفتی 

ولی اینکه داره کار خودتو انجام میده قابل درک نیست ، چون توی متنت گفتی مدیرتون گفته بخش فروش با ایشون ، بخش خرید با شما 

در هرحال موفق باشی

منو اون هردو پارسال تازه اومدیم سرکار چون خرید و فروشها از اول سال مغایرت گیری نشده بود مدیرمون گفت ک من خریدها رو اکسل بزنم و مغایرت بگیرم ایشون هم فروشها رو!!!!!! 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا