2777
2789

ازدواج تو سن پایین خیلی اشتباهه

هرچیزی به وقتش قشنگه

الان تمرکزتو بزار رو درسِ،موقعیت شغلی خوب و... بعدش به ازدواج فک کن

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول تاپیک یه دور بخون  ماشاالله از همه سؤال پرسیدی توی همه چی انقدر پشتکار داری

هوا چقدر ابری شده  داره بارون بیاد   

برخیزو مخور غم جهان گذران ... بشین و دمی به شادمانی گذران
خاک ت سرش

ولی دختره رو دیدم اصلا  باورم نشد ۱۲ سالشه موهاش مش و ارایش زنانه قیافشم بزرگ میزد هیکلش از من درشتر

انگار زن ۲۵ ساله بود روابط اجتماعیشم بالا بود

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
اون بچه ۱۲ ساله گرفته نه عروس  

کارش که اشتباه بوده ....اما دختره دیدم بچه نبود از لحاظ اجتماعیش انگار زن ۳۰ ساله بود قیافشم ۲۵ میزد باورم نمیشد ۱۲ سالشه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
[QUOTE=318162564]چه جوری باید مامانم رو راضی کنم؟🥺[/QUOT  شرایط کسی که دوسش داری چجوریه .

من در حال حاضر کسی رو اونجوری دوست ندارم هی خواستگار میاد مامانم ردشون می‌کنه به منم نمیگه یواشکی میفهمم