2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42572 بازدید | 467 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😅🤣🤣🤣🤣🤣😂 اون چی میگه؟

دوست دوران دبیرستانمه. من خجالت میکشم اونم بیشتر میخنده یا سر به سرم میزاره

😍از کردستان برات یه آرزوی قشنگ میکنم دوست من🌹☺️الهی تنت سالم و دلت شاد باشه هر جایی که هستی ...❤️
مجبورم برم چون موهای خیلی ضخیم اون ناحیه داره و اینکه نمیشه همش شیو کردن  اون اپراتور هم نمیخو ...

اوکی عزیزم موفق باشی 

چون ظاهرا حکم شرعیش برات اهمیت نداره

سلام 🙃🦚

چند دیقه طول میکشه؟؟ 

من تو اینستا یه مرکز تو تهران دیدم به خاطر مسائل شرعی تو تبیلغ هاش بود که نگاه نمیکنن دستگاه ها جوریه که اپراتور نمیبینه گم کردم آدرسش رو 

من واسه خجالتم دوست داشتم همچین مراکز هایی برم که نبینن یا بدن خودمون بکشیم😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
حرام عزیزم مگر اینکه توسط خودت یا همسرت انجام بشه ( میشه لیزر خونگی خرید )  قشنگیه بندگی اونجا ...

منم قصد توهین و بحث ندارم

ولی خدا کی لیزرو حرام کرده؟

اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.
حرام عزیزم مگر اینکه توسط خودت یا همسرت انجام بشه ( میشه لیزر خونگی خرید )  قشنگیه بندگی اونجا ...

پس اگ اینجوری باشه ادم دکتر زنان ام نباید بره 

بدن همه شوهراشون چکشون کنن 😑

بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :) 
ولمممم ککنننننننن نهههههههه🤣🤣🤣🤣

😂😂

البته بگم من همون بار اولم خجالت نکشیدم چون قبلا یه عمل کلیه انجام داده بودم که لازم بود بیکینی باز باشه. خجالتم بعدش ریخت

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

وااای😑😑😑😑😑😑💔💔💔 پاها باید جمع کنیم ؟ یا پاها صاف؟ 

نه دیگه صاف رو به شکم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.