2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42619 بازدید | 467 پست
یه پست تو اینستا بود خانمه پاهاشو با ژیلت شیو کرده بود بعد جای موها مونده بود خود خانما زیرش نوشته ب ...

اره دقیقا همین فضای مجازی دنیا رو خراب کرده من اصلا دست وپاهام نمیزنم شاید هرچندماه یه باربزنم هفته ای یه بارهم موبر میزنم سخت نمی گیرم حالا اقایون ن که خیلی تمیزن مازن ها خودمون رو اذیت کنیم که چی بشه

خدایا خودت کمک کن 
در سونو ضرورت وجود داره و در صورت ضرورت بلامانع

من که خودم هیچ وقت روم نمیشه

اما عقلم میگه چیزی رو بپذیرم که در کلام خدا گفته شده باشه

نه از زبون کس دیگه ای حرام شناخته بشهر

همونایی که خدارو جور دیگه ای بهمون نشون دادن و چیزای جانبی مارو از شناخت ذات حق دور نگه داشتن

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدایی بعضی هاتون چقد سسشعرر میگید 😂😂😂😂

اینجوری نگو😂

بحث ضرورته🤣🤣🤣

دکتر زنان عیب نداره معاینه کنه چون ضروریه ولی اپراتور لیزر ببینه گناهه چون ضروری نیس

منطق از این بهتر و موجه تر دیده بودی؟😂😂😂

بیا برام یکم توضیح بده ک چجوری بود... من دیروز نوبتم کنسل شد کلا خیلی خجالت میکشم دستگاشون لوناعه ...

من این دستگاه نمیشناسم، خودم کندلا بودم 

فقط اون لباسی که جلو لیزر رو میگیره باید در بیاری. بستگی داره کجاها رو بخوای لیزر کنی، برای خودم ناحیه کوچیک بود کلا پنج دقیقه زمان میبرد 

تیرگی هم اگه مربوط به ریشه موباشه کلا میره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

عزیزم نیازی نیست خودتو و اذیت کنی شما حرفتو زدی و حکمشو گفتی دیگه بقیش با خودشونه که انجام بدن یا ند ...

حداقل شما منو قانع کن چرا تست بکارت مورد نداره ولی لیزر مشکل داره؟ مگه تست بکارت واجبه؟؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

هرجا به نفع شون باشه حلال میشه  هرجا خوششون نیاد حرومه  😂  چون جوابی ندارن بهت بد ...

من تا جواب نگیرم نمیرم میخوام ببینم چه منطقی دارن اینا

دین اسلام خیلی جالبه هر کار حرامی در صورت وجود ضرورت درست اعلام میشه😂 با این استدلال پس دخت ...

برای اونم چاره هست دختر و پسری که خیلی اذیت میشن براشون ازدواج و گذاشته که هم نیازشون برطرف بشه هم به گناه نیوفتن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
معلومه که واقعا گفتم عزیزممم الهی دورت بگردم مرسی مهربونم واقعا نیاز دارم به دعات❤️🥺🥲

قررررررربونت برررررم ❤️🧡😍

خدااااایا دوستمون دلمو شاد کرد خودت چشمااااشو از شادی بارونی کن ❤️🙂

چ دعایی کمنت بهتر از این خنده ات از ته دل گریه ات از سر شوق 🥺🧡

سلام 🙃🦚
حرام عزیزم مگر اینکه توسط خودت یا همسرت انجام بشه ( میشه لیزر خونگی خرید )  قشنگیه بندگی اونجا ...

ببخشید مطمئنین خدا حرامش کرده یا اون یه عده که با بادشکمشون احکام شرع بیرون میدن؟ دقیقا خدا کجا گفته لیزر نکنین حرام است؟ مگه زمان نزول قران لیزرهم بود که حکم شرعیشو بدن؟ والله تا جایی که به ما اموزش دادن این بوده النظافه من الایمان

یعنی خود خدا هم موافقه فقط یکسری جاهل جیب دوخته امر فرمودن حرام است اقا حرام....

ول کنین تورو خدا این حرفا رو..... اینهمه احکام و شرعیات انجام دادیم و عمل کردیم به کجا رسیدیم و چی شد

شما خودتون اگه عقیده تون اینه که حرامه لطفا واسه خودتون نگه دارین . 

دزدی و بلعیدن  و چاپیدن ثروت و منابع ملیمونو حق ما آدمای عامیو خوردن و چپاول کردن حرام نیست بعد میان به چهار شوید پشمو مو لیزر کردن اونم واسه نظافت حرام است

شاید کسیکه میاد لیزر میکنه معلول جسمی باشه. حالا دستش فلجه. کمرش درد میکنه نمیتـونه خم شه چجوری باید شیو کنه؟ حتما میگین شوهرش انجام بده تا احکام زناشویی شرعیو به نحو احسنت انجام بشه لابد

حالا بگیم شوهر نداره یا داره و شوهره کاری نداره به اینکارا اون زن باید از پشم بالا بره؟ که اونموقع مریضی داخلی زنانه هم بگیره .چرا؟ چون لیزر حرام است

بعضی آدما واقعا شرایطشون جوریه که نمیتـونن شیو کنن

چرا اینارو درنظر نمیگیرین 

خیلیا هم واسه دل خودشونو خلاصی از شیو میرن لیزر

خیلیا اصلا انقدر پرمو هستن که مجبورن هرروز شیو کنن خسته میشن خسته . وقت ندارن هرروز یا روز درمیون بخوان برن حموم تا شیو کنن

چرا هرچیزی که باعث راحتی ماهاست حرام میشه؟

اره دقیقا همین فضای مجازی دنیا رو خراب کرده من اصلا دست وپاهام نمیزنم شاید هرچندماه یه باربزنم هفته ...

دقیقا 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...