2777
2789
عنوان

🥺😭دعوام شدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 36 پست
اگه با پدر و مادرت اینجور برخورد کردی که واقعا متاسفم برات

مادرم فوت شده پدرم هم پول داره و خسیس چون اول اون گفت بمیری منم صدام بردم بالا گفتم ت بمیری 

🌱💚🤍
مادرم فوت شده پدرم هم پول داره و خسیس چون اول اون گفت بمیری منم صدام بردم بالا گفتم ت بمیری بهم محبت ...

خب الان کارت گیره پس باهاش آروم ترصحبت کن تا بتونی پول بگیری الان غذااینارو تو درست میکنی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیزم تو که سنی نداری که اینقدر عصبی با پدرت برخورد کردی واقعاً شاید اون لحظه یا توان دادن پول نداشته یا به هزار یک دلیل دیگه هر چی هست نباید به پدرت اینطوری بگی عزیزم خودت نگاه کن فکر کن یکی بهت اینطوری بگه واقعاً ناراحت میشی دیگه پس ما خانم ها اینهمه با شوهرامون دعوا میکنم سر یه مسئله کوچیک که نباید نفرین کنی مصلا

رفتی ازدواج کردی همین رفتار رو با همسرت کنی والا که کسی مثل پدر و مادر آدم نیست که بیاد بعدش فراموش کنه یکم نیاز داری به مشاوره عزیزم 

ببین عزیزم تو که سنی نداری که اینقدر عصبی با پدرت برخورد کردی واقعاً شاید اون لحظه یا توان دادن پول ...

عزیزم من گفتم پول بده بعد گفت نمیدم گریه میکردم گفت بمیری منم گفتم تو بمیری 

🌱💚🤍

عزیزم به جای این ناراحتی ها بشین درستو بخون ریاضی و این چند روز صفت و سخت بچسب معلم ها انرژی منفی هم میدن وقتی می‌دونی پدرت پول نمی‌ده بهتره همون خودت پشتکار به خرج بدی و بچسبی به درست

عزیزم کلاس چندمی؟ من میتونم توی ریاضی کمکت کنم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

من یادمه کلاس نهم بودم اصلاااااا سر کلاس به ریاضی گوش نمی‌دادم 

ی ماه مونده به خرداد تو گوگل تدریس ریاضی علوانیان و دیدم عاااالی بود

امتحان خردادماه ام فقط من تو کلاس بیست شدم🥴😂

سخت نگیر بابا ریاضی نهم ک چیزی نداره فیلمارو ببین بعد اگه اشکال برات پیش اومد برو سر کلاس معلمت بهت توضیح بده 

پول الکیم به این معلما نده

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
نهم

اگه خواستی درخواست دوستی بده، ای دی بدم بهت رایگان کمک می کنم. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.