2777
2789
عنوان

بخشش خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 49 پست
یکم سخته گلم چشم پوشی این قضیه

میدونم میدونم قلبم هزار تیکه هست 

حالا خودم ۲۳ سالمه  زنه  بچه اش با من همسنه

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زنه چی داشته ک شوهرت بااینکه ۷ سال ازاون کوچکتره بازم خاسته بااون باشه؟؟؟

نمیدونم زنه یک چیز میگه شوهرم یک چیز شوهرم میگه همسایه بود پول دادم با سود بعدش پولم رو نداد منم دوست شدم با زبون بگیرم زنه هم میگه مزاحمم میشد

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
خب یه چیز دیگه بگیر خونه ماشین حضانت بچت یه چیزی باشه بلاخره هر چیزی تاوانی داره 

هیچی نداره خونه پدرش هست زندکی میکنیم ماشین هم به اسامه فقط مجبورش مردم به قیمت ۷۰ میلیون طلا بخره واسم

نمیدونم زنه یک چیز میگه شوهرم یک چیز شوهرم میگه همسایه بود پول دادم با سود بعدش پولم رو نداد منم دوس ...

زنه راس میگه. شوهرت تابلو داره چاخان میبافه. حقم داره. نمیخاد از دستت بده و. رسما بگه ک من لاشیم.

میگم زنه هفت سال بزرگتره، چی داشته ک شوهرت ب اون کشیده شده. بچه دارید؟؟ زنه چطور؟؟

[QUOTE=318138016]خیلی پشیمونه  چاره ای جز بخشش[/QUOTE من بودم میبخشیدم. البته وقتی خونه دار بو ...

میدونه منم وضع جامعه رو میبینم خودشم بیمارستان کار میکنه دوربرش پره زنه

هیچی نداره خونه پدرش هست زندکی میکنیم ماشین هم به اسامه فقط مجبورش مردم به قیمت ۷۰ میلیون طلا بخره و ...

خوبه به همین راحتی محلش نده خواهر مرد هارو هرچی ارزش میذاری بهشون هوا بر میدارن فکر میکنن چه خبره 

زنه راس میگه. شوهرت تابلو داره چاخان میبافه. حقم داره. نمیخاد از دستت بده و. رسما بگه ک من لاشیم. م ...

زنه معمولیه یک بچه ۵ ساله دارم نمیدونم

هیچی نداره پس چرامیگی واسه تک تک وسایلا وآجرازحمت کشیدم؟

باهام با پدر شوهر مادرشوهرم زحمت کشیدم واسه تک تک وسایل خونه ام زحمت کشیدم

باهام با پدر شوهر مادرشوهرم زحمت کشیدم واسه تک تک وسایل خونه ام زحمت کشیدم

اگه قراره ادامه بدی همیشه بایدعین یه شکارچی توکمین باشی تادستشوروکنی فعلابه خودت زمان بده

...