مادر بی درک فهمم داره زندگیمو خراب میکنه همش چسبیده ب شوهرم میگم شوهرم میخواد دماغ عمل کنه میگ تو نیا من باهاش میرم دو سه بار ک باهم رفتن تهران اومده میگ هرجا میرفتیم میگفتن شوهرته اعصابم انقدر خورد میکنه ک دوس دارم نفرینش کنم شوهرم ارایشگره با بدختی ی مغازه اجاره کردیم من نخوردم نپوشیدم شده وسیله های اون مغازه ب شوهرم زنگ زده ی شاهین هس اونو نگه دار میگم نیارینش خونه خونم کثیف میکنه میگ تو مغازه نگهش داره میگم باید ۲۴ ساعته کارش ول کنه ب اون گوشت غذا بده اخه من گوشت ندارم بخورم شکم خودم چرا بدم ب پرنده ب چ کارم میاد میگ ب تو ربطی نداره تو گوه نخور شوهرت میگ نگه میدارم خدایا من از شوهرم بنالم از خانوادش بنالم از مادر خودمم بنالم اخه چرا😭😭😭😭😭😭
اونم خوش ب حالشه دیگ من هرچی باهاش مخالفت میکنم مامانم پشتشه چرا باید ب حرف من گوش بده
برادر داری ؟
نکنه مادرت خیلی پسر دوسته که انقد شوهر تو رو کشیده طرف خودش ؟
میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا میکنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری میآید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
مادرت داره نبود پسر تو زندگیش رو از طریق شوهر تو جبران میکنه
ولی خب اینطوری داره باعث میشه زندگی تو که دخترشی رو از بین میبره
میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا میکنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری میآید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲