2777
2789
بستگی به خودتون داره. چون بلوغ فکری آدم ها متفاوته. یکی تو ۱۶ سالگی به بلوغ فکری میرسه و آماده ی زند ...

آره خب ولی متاسفانه اکثر دخترا بدون رسیدن به بلوغ فکری و فقط برای پز دادن جلوی دوستشون خیلی زود ازدواج میکنن و شیش ماه نشده هم طلاق میگیرن

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستار پایان، محکوم ب ادامه..‌.
خوشبخت باشید همیشه عزیزم

مرسی همچنین شما

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اخه بگو اره ۱۶ به بلوغ فکری رسیدی ولی حیف نیست از این سن مسولیت به عهده بگیری،و بپوسی حداقل سن ...

دقیقا من خودم شونزده سالمه و تا قبل از بیست و چهار سالگی اصلا حاضر نیستم ازدواج کنم

آره خب ولی متاسفانه اکثر دخترا بدون رسیدن به بلوغ فکری و فقط برای پز دادن جلوی دوستشون خیلی زود ازدو ...

بله متاسفانه. کاش علاوه بر  اون چند ساعت کلاس قبل ازدواج تو آزمایشگاه چندین کارگاه همسرداری و تعامل با خانواده همسر هم اجباری میزاشتن و همه باید قبل ازدواج شرکت می‌کردن. بعد از ازدواج هم ماهی یکبار به زن و شوهر شرکت تو این کارگاه ها واجب بود 

فرهنگ شما هم خیلی مهمه. برا یه جاهایی دختر ۲۵ ساله مونده حساب میشه برا یه جاهایی بچه. 

فامیل ما دخترا اکثرا ۱۸ تا ۲۰ سالگی شوهر میکنن میرن