2777
2789
عنوان

ترک وطلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم اینا اصلا به طلا اهمیت نمیدن ولی برعکس فامیل من  

ببخشید قصد جسارت ندارم تنها از چیزهایی که دیدم دارم میگم .

فارس ها همونقدر که به طلا اهمیت نمیدن به استقلال زن ، کمک کردن بهش برای بزرگ کردن بچه ، مشارکتش توی زندگی مشترک و...اهمیت میدن چیزی که من توی مردهای ترکی که دیدم کمرنگ بود.احساس میکنم هنوز فرهنگ مردسالاری توشون هست ، عرض میکنم چیزی که من دیدم شاید کلیت چشون اینطور نباشه فقط خواستم بدونی هر کسی نقاط مثبت و منفی ای داره .

ضمن اینکه مطمئن باش بقیه میگن نگاه فلانی چه شیک بود ما هم کلی به خودمون طلا آویز کردیم این خصلت انسانها که از شرایطی که داره راضی نیست...

خوب یه جورایی احساس حقارت بهم دست داد

شما اعتماد بنفست رو ببر بالا همه چی حل میشه

اصلا نمیپسندم تو عروسیا بعضیا دوکیلو طلا اویزون میکنند پز بدند به مردم خیلی وقته دیگه عروسی نمیرم جو سمی داره

تازه ما ترک هم نیستیم اما اقوام همسرم طلا دوست هستند

من طلا دارم اصلا دوست ندارم بندازم گذاشتم همه رو برای اینده ی پسرم

چی بشه یه انگشتر اونم نه همیشه

یه زمانایی قدیما توخونه طلا استفاده میکردم الان اصلا

درضمن املای نیم ست درسته

طلا برات مهمه جداشو چون همش میری مهمونی ومیای و میخوای باهمسرت بجنگی تااخر عمرت سر طلا

چند سالته ؟

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

حست رو درک میکنم . من بر عکس تو هستم تازه ‌. خودمون فارسیم ولی شوهرم از یه فرهنگی هستن که خیلی اهل طلا و این چیزا هستن . وقتی میرم مهمونی اونا یکم دلم میکشه . ولی چاره چیه ؟ ما دیگه توان خرید طلا نداریم . وقتی داشتیم هم تکه های ریز بود نه درشت و انچنانی حالا دیگه همونم نیست 🫠

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

شما تحصیلاتت چیه؟  

چند ساله ای؟ 

چه تخصص و مهارتهایی داری؟  

چه چیزهایی در این سالهای عمر به دست آوردی؟ (مادی ،معنوی) 

از نظر من فردی نهایت حقارت رو داره که کل دستاورد زندگیش منحصر بشه به مقداری طلا ( شما بگو ۱۰ کیلو ) که اون رو هم شخص دیگری ( همسر! ) براش خریده باشه .‌ 

حقارت اندیشه‌ی شماست . 

عقل همیشه جواب های خوبی میدی.

چند تا راه حل گفتم بهش اما این دیگه تیر خلاص بوداگر اونا جواب نداد این دیگه جوابگو هست😁😁🤭🤭🤭😏😏خیلی خودمو کنترل کردم  اول صبحی عصبی جواب ندم😎😎🤪🤪🤪😏

ببخشید قصد جسارت ندارم تنها از چیزهایی که دیدم دارم میگم . فارس ها همونقدر که به طلا اهمیت نمیدن به ...

اشتباه میکنی البته ترک کجای بگی ماترکیم خانواده ها بهم کمک میکنند مرد سالتری نداریم برعکس زن ها بیشتر اختیارات دارند اما هنوز کتک توفرهنگ بینش ریشه کن نشد غقط همین عیب دارند

قیافه منی که ترکم و همه رو همین طوری فروختم رفت😶‍🌫️

بی خیال بابا تنت سلامت باشه منم فروختم

باور کن من حالت تهوع میگیرم وقتی میبینم اون خانم تو عروسی سه کیلو طلا انداخته مثل ویترین طلافروشیا تو اقوام همسرم دیدم قبلا برای دراوردن چشم  همدیگه میندازند همه از فرهنگ وسواد پایین و شاخ و شونه کشیدن و خودنمایی هست سالهاست عروسیاشونو نمیرم🤭🤭🤭😏😏😏😎😎